opelcorsagr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 οσοι θέλετε να πάρετε το 8KN2 ΝΈΟ2 PLATINUM απλά "προσέξτε"......... τα παρατράγουδα, που προσωπικά τα θεωρώ απαράδεκτα για την τιμή αυτού του mobo.καταρχάς έχει 2 LAN CARDS αλλά δουλέυει μόνο η μία .....το ασύρματο? Αφαντο......COLD REBOOT ΚΤΛ.στην αρχή είπα τι να κάνουμε έπεσα σε κομμάτι αλλά μετά από ψάξιμο στο φόρουμ τις msi είδα ότι όλος ο κόσμος έχει τα ίδια προβλήματα με μένα.Δοκίμασα να βάλω bios 1.3. ΤΑ ΊΔΙΑ......BETA 1.51 ΤΑ ΊΔΙΑ.....MODDED? ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ.....Είναι η πρώτη φορά που πέρασα στο στρατόπεδο της MSI και απογοητέυτικα πλήρως........Θεωρώ ότι μια σοβαρή εταιρεία πρώτα λύνει τα προβλήματα ενός υπάρχοντος mobo και μετά πάει στο επόμενω....τα σχόλια δικά σας..(ΒΛΈΠΕ SLI) :070: :070: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αυριο περιμενω τη συγκεκριμενη μητρικη. Μην μου τα χαλας τωρα!! Τι προβλημα εχει το δικτυο σου? και ασυρματο, και ενσυρματο?Υ.Γ.: Αν θες, μην γραφεις κεφαλαια...ειναι σαν να φωναζεις, και ειναι κουραστικα στην αναγνωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelcorsagr Ιανουάριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Πιστεψε με οχι απλα φωνάζω αλλα θα ουρλιάξω κιόλας για τα προβλήματα που έχει σε αυτήν την τιμή......φιλε μου σου ευχομαι να μην την πατησεις και εσύ αλλα ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις......http://forum.msi.com.tw/search.php?searchid=510203σε ότι αφορα το δυκτιο δεν βλέπει firewire kai gigabit controller.ο μονος που βλεπει είναι της nvdia τον realtek οποτε θέλει....Ασύρματο άφαντο...... με τις ώρες του.......θυμάται να ενεργοποιηθεί.....Μνήμες εκεί παίζει το μεγάλο γέλιο.τα δυο μου dimmakia τα βλέπει σαν 333(512 μβ) ότι και να έχω δοκιμάσει 2.8v. και latancy 3κτλ.....μετά από 3 μέρες ψάξιμο και δοκιμές σε ότι bios Βρήκα 1.51 modded Η όχι τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.Προσωπικά πιστέυω ότι είναι κα8αρά θέμα bios αλλά μέχρι να το λύσουν πάνε στην gigabyte γιατί θα χάσεις και εσύ τα μαλάκια σου φίλε μου..... :071: :070: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Δεν ξέρω για lan γιατί δεν έχω , αλλά μέχρι στιγμής είμαι ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Απο μνήμες έκανα ότι ναναι , έβαλα ότι ναναι και είναι full stable το πι σι στα 1.8@2.7 . Reboot μυστηριο μέχρι στιγμής δεν έχω δεί . απο εξοπλισμό πιστεύω 8 usb , firewire , sata , sata controller . έχει τα πάντα . Tώρα με τον σενσορα των c δεν ξέρω τι πάιζει αλλά δεν το έχω ψαξει ακόμη ,.Πάντως μου φαίνεται λίγο τραγικά τα λές . Δεν είναι τυχαίο πιστεύω πως 8 στους 10 έχουν msi Σε 939[xtreme systems .org]Μήπως παίζει τπτ με τις ρυθμίσεις απο το βιος. Είναι enable oi οnboard controllers όλοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelcorsagr Ιανουάριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 ']Δεν ξέρω για lan γιατί δεν έχω ' date=' αλλά μέχρι στιγμής είμαι ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Απο μνήμες έκανα ότι ναναι , έβαλα ότι ναναι και είναι full stable το πι σι στα 1.8@2.7 . Reboot μυστηριο μέχρι στιγμής δεν έχω δεί . απο εξοπλισμό πιστεύω 8 usb , firewire , sata , sata controller . έχει τα πάντα . Tώρα με τον σενσορα των c δεν ξέρω τι πάιζει αλλά δεν το έχω ψαξει ακόμη ,.Πάντως μου φαίνεται λίγο τραγικά τα λές . Δεν είναι τυχαίο πιστεύω πως 8 στους 10 έχουν msi Σε 939[xtreme systems .org']Μήπως παίζει τπτ με τις ρυθμίσεις απο το βιος. Είναι enable oi οnboard controllers όλοι?Δυστιχώς φίλε μου ναι, αλλά αφού το λέω εγώ τραγικά στο site τησ MSi γιατί γίνεται πανικός?για όλους τους λόγους που αναφέρεις.....εξοπλισμός κτλ το αγόρασα και εγώ αλλά μετά άρχισαν τα προβλήματα.Σε ότι αφορά τις μνήμες εάν έχεισ double sided ddr όπου και να τα δοκιμάσεις 8α τα δεί σαν 333 και όχι σαν 400. :059: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 τα δυο μου dimmakia τα βλέπει σαν 333(512 μβ) ότι και να έχω δοκιμάσει 2.8v. και latancy 3κτλ..... Μαζί με το mobo σου έδωσαν και ένα βιβλίο με τα συμβατα περιφεριακά . Μνήμες - Hd- Vga - όλα . Κοίτα και εκεί να δείς τι παίζει . Τα Dimmakia σου τα βλέπει σαν 333???? Μήπως έχεις clockarei και ρίχνει τον διαιρέτη μόνο του ??? , η μήπως τα dimmakia δεν πάιζουν dual στα 400 [αν τα έχεις dual] τι μάρκα είναι ?Εμένα 2 twinmos της πλάκας πάιζει dual 1t στα 400 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Επίσης αναφορικά έιχα gigabyte ga7va + axp 2.400+ και έχω να πώ ότι είναι η gigabyte για τα :035: παρόλο που την αγόρασα γιατι είχα ακούσει ... Αξιοπιστία-ποιότητα.Στις μισές συσκευές μου τράβαγε restart όταν περνούσα drivers...........Tην είχα χρυσοπληρώσει και δεν είχε τπτ....Mε την msi μέχρι και το Supra Μodem του 1998...... Το δουλέυει αβίαστα....με την gigabyte είχα ψάξει μέρες και μέρες να βρώ driver να μην κολαει .Τότε έκανα και το διδακτορικο στους drivers,,,,, Nα πώ πως στην MSi επάνω έχω printer - scanner - vga cam - bluetooth adaptor - Tv tuner - 2 Modems - και δουλέψανε όλα κατευθύαν χωρίς παρατράγουδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelcorsagr Ιανουάριος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 καταρχάς φίλε "atari" να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι διαμάχη ανάμεσα σε εμάς τους δύο για το ποιος έχει δίκιο.Μακάρι να σου δουλέψουν όλα τέλεια αλλα σε μένα δυστιχώς δεν δούλεψαν και αυτό βγήκα να πω και στο κόσμο μαζί με ότι βρήκα στο ψάξιμο.Πίστεψε με διάβασα το βιβλιαράκι. και άν το πρόσεξες στην σελίδα 2-9 quick users guide, λεεί "msi reminds you.......the maximum memory decreases when.... -each channel is installed with 2 double sided modules....." πίστεψε με το ίδιο συμβαίνει και σε μένα αλλά μόνο σε ένα channel (δοκίμασα και samsung και τwinmoss και kingston", αλλά και σε πολύ κόσμο ακόμα.....βλέπε thread....ακόμα και με kingston hyper-x!!!http://forum.msi.com.tw/search.php?searchid=510357όλα αυτά μου τα κάνει χωρίς να είναι oc το σύστημα.Ακόμα σε ότι αφορά το θέμα ότι 8-10 πάνε στην λύση της MSI είναι λογικό για όλα αυτά που προσφέρει. ΑΥΤΟΣ ηταν και ο λόγος που την αγόρασα και εγώ άλλοστε.όπως και όλος αυτό ο κόσμος που κάνει post στο εν λόγο φόρουμγια το θέμα των θερμοκρασιών απλά δες αυτο:http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=72123&hilight=k8n+neo2biosκαι για όποιον θέλει να ξεκλειδώσει και το bios του για msi, σας δίνω το παρακάτω 2 linkhttp://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.htmlhttp://members.lycos.co.uk/syar2003/να προσθέσω ότι το 1,41 είναι παλιότερο του official 1.40 και ούτο καθεξίςεπίσηςhttp://www.rhcf.com/sis-bin/ultimatebb.cgi?ubb=forum;f=21;hardset=0;start_point=0;DaysPrune=0και ένα vdimm modhttp://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php/topic/21/23.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Μια απο αυτές τις μέρες που κοπροσκύλαγα στο νετ έριξα και μια ματιά σ ένα forum για το εν λόγω mobo. Αυτό που μου έμεινε ήταν ένα bug για το vcore που όσο και να το έβαζες στο βιος, στο τέλος έδεινε πολύ λιγότερο (πολυμετρημένα) και η μόνη λύση ήταν ένα 1.36 beta (1.3x τέλος πάντων). Όλοι όσοι ποστάρανε είχανε δοκιμάσει μέχρι και τα τελευταία βιος (modded και μη). Για δές μήπως έχεις πέσει και εσύ στην περίπτωση αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 καταρχάς φίλε "atari" να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι διαμάχη ανάμεσα σε εμάς τους δύο για το ποιος έχει δίκιο.Μακάρι να σου δουλέψουν όλα τέλεια αλλα σε μένα δυστιχώς δεν δούλεψαν και αυτό βγήκα να πω και στο κόσμο μαζί με ότι βρήκα στο ψάξιμο. Καταρχάς να ξέρεις ότι δεν έχω τπτ μαζί σου , γράφω ότι γραφω απο προσωπική εμπειρία όπως πάντα και όχι με εικασίες , Επίσης όσο αφορά τις θερμοκρασίες ... τι να πω ... ο τύπος στο λίνκ σου λέει πως πως το βιος του έδειχνε μερικούς βαθμούς λιγότερους,,, γιαυτό και έβαλε το 1.4 που δείχνει ''σωστά'' , και υποστηρίζει fsb 450. Έλα όμως που εμένα το mobo ήρθε με 1.4 install........ οπότε καλά λέω και επιμένω πως αν δεν πάρεις το ηλεκτρονικό στα χέρια να μετρήσεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Μια απο αυτές τις μέρες που κοπροσκύλαγα στο νετ έριξα και μια ματιά σ ένα forum για το εν λόγω mobo. Αυτό που μου έμεινε ήταν ένα bug για το vcore που όσο και να το έβαζες στο βιος, στο τέλος έδεινε πολύ λιγότερο (πολυμετρημένα) και η μόνη λύση ήταν ένα 1.36 beta (1.3x τέλος πάντων). Όλοι όσοι ποστάρανε είχανε δοκιμάσει μέχρι και τα τελευταία βιος (modded και μη). Για δές μήπως έχεις πέσει και εσύ στην περίπτωση αυτή.Το 1.36b λένε δίνει ώς 1.9vcore :077: αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Ιανουάριος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Από χτες βρίσκετε και εμενα στα χερια μου η εν λόγω κάρτα και ίντος είναι λίγο κουλή....1."ηβαση" για να τοποθετηθεί πάνω η Cpu έπιανε με τη βίδα μονο από τη μια πλευρά....από την άλλη όσο και αν πίεσα ότι και αν δοκίμασα δεν κατάφερα τίποτα.Από την απελπισία μου στο τέλος έβαλα βίδα από αυτές που βάζουν στα έπιπλα.Όταν πήγα να κουμπώσω μετά τη cpu δεν έπιανε η ασφάλεια.Στο τέλος αφού έκοψα το κεφάλι της βίδας με τροχό(πάνω στο board) αφού το είχα καλύψει πρώτα με ένα πανί (δεν είχα την τόλμη να βγάλω τη βίδα πάλι ) έβαλα τη cpu2.Κάτι Kingston μνήμες που είχα 2 x 512 όπως και αν της έβαλα μου τις έδειχνε και εμενα σαν 333 βεβαια αυτό δε με πολυπείραξε γιατί περιμένω τις μνήμες του Linos80 οι οποιες είναι στάνταρ για Duall channel οποτε την Τρίτη η Τεταρτη θα ποστάρω ξανά για αυτό το θέμα.3.Με τους σατα και τους controllers ήταν λίγο berdeway μέχρι να καταφέρω τελικά να εγκαταστήσω τα windows αν κρίνω από το ’σους που είχα πριν αλλα από κει και πέρα όλα jet.Το μονο που με ανησυχεί και δεν ξέρω που οφείλεται είναι για πιο λόγο σχεδόν μετά από κάθε restart των windows το σύστημα κολλάει στην οθόνη που λέει save settings(κολλάει και ο δείκτης του ποντικιού και δεν δείχνει να δουλεύει ouet ο σκληρός!!!)Θα δούμε...ελπίζω να βγει κάτι καλο στο τέλος από αυτό το thread....why.G :Το 1.4 έχω Βίος Version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 :005: :005: έβαλες ΄΄ξυλόβιδα πάνω στο socket??? '' εμένα ήτανε δεμένο το πλαστικό με τις βίδες , δεν έσφιξα τπτ. Γιατί δεν πήρες την βάση στο χέρι να πάς σε ένα μαγαζί να βρείς βίδα? Αν φύγει η ξυλόβιδα ποτέ, να είσαι σίγουρος θα έχει χαλάσει και τις βόλτες. :012: . Εμένα πάντως ρε παιδιά να σας πώ την αλήθεια μετά το κάψιμο cpu & mobo είχα λύσει το tower όλο μιας και ήταν ευκαιρία , το καθάρισα , έκανα βάσεις για την αντλία όπως βλέπετε και εδω. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=56996&posted=1#post56996 Και γενικά τα είχα όλα λυμένα στο tower. Mε το που έβαλα mobo και cpu επάνω συνδεσα τα πάντα , έκανα όλα τα καλώδια μια τακτοποίηση σύνδεσα τα καλώδια του tower[leds hd , restart , start] και λέω θα το βάλω στην πρίζα τώρα. Σίγουρα θα κάνει κανα μπιιιιιιιιιπ, κάτι θα φταίει . Και όμως δουλέψανε όλα ,,sata δεν έχω βεβαια , αλλά σε 15 λεπτάκια έκανα το φορματ κανονικά.αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelcorsagr Ιανουάριος 24, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 λοιπόν νεώτερα από τον πόλεμο.......μετά από ένα τρελό ξενύχτι χθες βράδυ..... δείτε τα αποτελέσματα......1)για να μπορέσει να δει τα 168 βιτ σαν ddr 400 με dimmakia cl3.... σε spd.....2)Δύκτιο εάν χάσεται τις επιλογές από bios...... βγάζεται μπαταρία για κανένα 5λεπτο μεχρι να αδειάσουν οι πυκνωτές -cmos clear με το jumper και μετά ξαναφορτώστε το bios όποιο και να είναι px 1.51 όλα από εκεί και μετά θα είναι οκ ΜΕΧΡΙ ........να ξανακλοκαρεται το mobo όπότε θα γίνει και πάλι...... χαμός......άρα εάν δεν δεν ενδιαφέρεστε για το ασύρματο και το firewire....... δώστε του να καταλάβει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 24, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Για το 1 που λες δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις για πες το λιγο αναλυτικα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
opelcorsagr Ιανουάριος 24, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Για το 1 που λες δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις για πες το λιγο αναλυτικα......η δοκιμή μου ήταν με kingston στα 2.5 που θεωριτικά λέμε ότι παίζουν και με επιλογή απο βιοσ σε 3 αφού είναι χειρότερο.....αμ δε!!!κατάφερα να τα δώ σαν dual 400 μόνο με samsung cl3 TCCD kai me buffalo me melko...(ή melco) και με 1T παρακαλώ...άρα κατάληξα στο συμπέρασμα ότι για να τα δεί σωστά σαν dual 400 θα πρέπει να το βλέπει από auto στο spd και όχι με ρυθμίσεις από το βιοσ.....επίσης με τα kingston δοκιμασα 3-3-8-3 και με 2,7v αλλά δεν είδα φως...(το είδα σαν πρόταση σε αγγλικό φόρουμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 24, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Παντως αυτη η μητρικη με TCCD κανει DRR600+ με διαφορες G.Skill και αλλες TCCD με brainpower pcb αυτος ειναι και ο λογος που ειναι δημοφιλης......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 24, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 σορρυ παιδες Κ8ΝΕΟ2 0419 σειριακος αριθμος μεχρι 260 με Hynix D43 memtest errorfree και σταθερη σα βραχος μεχρι 2640 με 1.55 βολτ σε 0,13 3500+. βεβαια εκει πανω ο επεξεργαστης θελει ψυξη και τον εχω στα 2500 για την ωρα μεχρι να ερθει το νερο απο τη ζωοδοχο πηγη . σε εμενα επαιξε και ηταν μια ευχαριστη εκπληξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 24, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 σορρυ παιδες Κ8ΝΕΟ2 0419 σειριακος αριθμος μεχρι 260 με Hynix D43 memtest errorfree και σταθερη σα βραχος μεχρι 2640 με 1.55 βολτ σε 0,13 3500+. βεβαια εκει πανω ο επεξεργαστης θελει ψυξη και τον εχω στα 2500 για την ωρα μεχρι να ερθει το νερο απο τη ζωοδοχο πηγη . σε εμενα επαιξε και ηταν μια ευχαριστη εκπληξη Με γεια,με γεια τωρα βλεπω οτι πηρες και εσυ 939.Ο Sempron τη επαθε?..... :098: :098: Βασικα μια SLK-948 θελει εμενα στα 2650 θελει 1.57 και ειναι μια χαρα εκει απολυτη ησυχια το Delta το εχω στις 2300rpm........ :049: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 ευχαριστω Θορ, ο σεμπρον εδω ειναι κανει "περιηγησεις" στο ιντερνετ 948 εχω αλλα θελει και αλλο ο μλκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.