benhour Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 επειδη το case που ειχα ηταν midi και πολυ μικρο αποφασισα να αναβαθμηστω!ετσι λοιπον πηγα και πηρα το wave master της coolermaster!παρα πολυ καλο case!πολυ στηβαρη κατασκευη εξολοκληρου απο αλουμηνιο!(δεν υπαρχει πουθενα πλαστικο)!εχει τα εξης: 4Χ5,25 6χ3,25(1 εμφανες),πανελ στην οροφη με 2χusb 1χfw και oudio in,out.αφερουμενο motherboard tray!ερχετε με 3 ανεμιστιρες 2μπροστα ενας πισω!(υπαρχει δυνατοτητα αφερεσης του πανελ και τοποθετηση επιπλεων ανεμιστηρα με ιδικο ανταπτορα που διατηθετε μαζι με το case!)και μερικες φοτο οχι πολυ καλες λογο παλεας καμερας!
benhour Ιανουάριος 23, 2005 Author #3 Ιανουάριος 23, 2005 εχει παρα πολυ χορο!ανετα χοραει εν κιτ υδροψυξης μεσα!!
Prokopas1442169067 Ιανουάριος 23, 2005 #6 Ιανουάριος 23, 2005 benhour καλορίζικο. Στο musketeer τι έχεις συνδέσει επάνω? (στον ρθυμιστή των volt εννοώ)Με ένα βάψιμο στα drives θα φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. (να δω πότε θα αξιωθώ να βγάλω και εγώ το δικό μου καμία photo)
benhour Ιανουάριος 23, 2005 Author #7 Ιανουάριος 23, 2005 ευχριστω!στο ρυθμιστη εχω συνδεσει τα δυο μπροστινα ανεμιστιρια(αν ακομα και σε φυλλ ακουγοντε ελαχιστα)!παλιοτερα ειχα συνδεση και την λαμπα που ειχα κατω απο το πληκτρολογιο γιατι φωτιζε παρα πολυ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.