Jump to content

Ποια ειναι η γνωμη σας για το antec truepower 480

alexandrosss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω παρει αυτο το τροφοδοτικο (μετα το θανατο του q-tek) εμενα μου φενετε αρκετα καλο, το πηρα ως την καλυτερη λυση στα 480w

το neopower δεν ειχε βγει τοτε, απλος θέλω να ακουσω την γνωμη σας για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο και αν του αξιζουν τα 120ευρω του (οταν το πηρα, πριν κανα 2-3 μηνες, με μεταφορα κοντα στα 140ευρω)

Δεν ξέρω τι λέει η τιμή , αλλά το τροφοδοτικό είναι λίαν καλό.

Το έχω εδώ και πάνω από 1.5 χρόνο (τώρα υπηρετεί στο 2ο PC).

ΠΟΤΕ δεν είδα τις τάσεις του να μετακινούνται , ακόμα και συνδυάζοντας hardware από 2 pc για να το φορτώσω.

Κολλημένο στα 3.32 , 5.05 , 11.98 (πολυμετρημένα).

Το άλλαξα με το Tagan επειδή είναι αρκετά θορυβώδες για τα γούστα μου (από τότε που έφαγα πετριά με την ησυχία).

Αλλά οι γραμμές του Tagan είναι ΠΟΛΥ πιο ευαίσθητες......

Εχω στο ενα μου μηχανημα το Antec True Control 550W και στο δευτερο εχω το Antec True Power 430W..Τα τροφοδοτικα ειναι απλα ΑΠΑΙΧΤΑ!!!...

Kι εγω Antec εχω απλα τρομερο!!! Και με 2,125 vcore που εχω δωσει μια χαρα ειναι!!! (καλυτερα μην πω τις αλλες τασεις που εχω δωσει...ΛΟΛ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.