Jump to content

Επιτελους νεράκι

Atari[Xp+]

Recommended Posts

Περίεργο , οι A64 δεν έχουν on-die αισθητήρα;

Δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται από τον ανεμιστήρα.

Σωστος.

Βαλε το motherboard monitor και ψαξε τους σενσορες.εμενα τουλαχιστον εχει 3 μονο για cpu.;)

Τι cool n quite να βάλω ρε σύ 43c toast στα 2.7 1.5vcore έχω τι να το κάνω?

Οπως αγαπας:D:DΕμενα αν δουλευε παντως θα το εβαζα για τις idle μου:)

Αυτό εδω το γομαράκι-αθορυβο 12άρι της Coolermaster που έχω βιδώσει επάνω στο plexi φυσάει μνήμες !!! socket !!! και τα Mofset γύρω απο το socket ...

Αναφορικά με ανοικτό κουτί έχω ~30c system 36~ cpu, και με κλειστό ~26csystem cpu ~34c!!! lol [με το plexi που έχει τον 12αρι όχι με το σιδερένιο το μαμάτο.....]

post-1135-1442173942,2942_thumb.jpg

post-1135-1442173942,4294_thumb.jpg

Λοιπόν έβαλα ένα θερμόμετρο γυάλινο αυτό που δείχνει θερμοκρασίες [απο διαφημιστική κορνίζα ξέρετε στον τάνκ του ψυγείου , και έδειξε 22c :036: !!!!

Επίσης το mbm5 λέει ένας σένσορας 17c και ένας 24c τώρα ποιός είναι και τί δεν ξέρω.

Το θέμα είναι πώς .

Ξέρει κανείς από ηλεκτρονικά θερμόμετρα , που θα βρώ , ποιό είναι καλό , πώς να μετρήσω cpu, και αν υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα του ηλ. θερμόμετρου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.