benhour Ιανουάριος 23, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 δυστηχώς όχι......δεν μπορω να καταλάβω τι στο καλό έγινε.....τον σκληρό έβγαλα και έβαλα χωρίς να πειράξω τπτ απολύτως....τα έχω βγάλει και έχω ξαναβάλει όλα 100 φορές....διάβασα άλλες τόσες το Manual τι στο καλο έχει γίνει? ούτε το tip με την μπαταρία πιάνει....οταν βγαζεις το την μπαταρια πρεπει το τροφοδοτικο να ειναι τελειως κλειστο(να μην περνει καν ρευμα)!(γιατι αποτι καταλαβα απλα εβγαλες την μπαταρια και περιμενες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 23, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 όχι σβήνω απο πίσω το τροφοδοτικό.....και βγάζω και όλα τα καλώδια του απο της συσκευές και την μητρική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 23, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αφου τα εχεις κανει ολα, βγαλε την μητρικη απο το κουτι και δοκιμασε παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 23, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αν δεν ακούς κάποιο μπιπ ακόμα και με τα βασικά ή αν έχεις αφαιρέσει κάποιο από αυτά (πχ μνήμες ή κάρτα γραφικών , μάλλον το πιο πιυανό είναι ότι σε χαιρέτησε η μητρική πλακέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 23, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αφου τα εχεις κανει ολα, βγαλε την μητρικη απο το κουτι και δοκιμασε παλι.παίζει κάποιο ρόλο το να είναι έξω από το κουτί ή μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 23, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Ναι , γιατί μποτρεί να κάνει γείωση κάτι που δεν πρέπει και έτσι δεν ξεκινάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Ιανουάριος 27, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Υπαρχει περιπτωση να εχει καει το BIOS οταν βγηκε ο δισκος απο στατικο ηλεκτρισμο απο τα χερια...το εχω συναντησει αυτο...ειναι βεβαια ακραια περιπτωση αλλα συμβαινει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Ιανουάριος 28, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 τα master /slave καλώδια τα έχεις βάλει σωστά? Το ξαναειπα και πιο πάνω...την έχω πάθει και εγω ετσι και εξυνα το κεγαλι μου για μια μέρα νομίζωντας οτι καηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Φεβρουάριος 13, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 παιδια έστειλα την μητρική στο e-shop να την κοιτάξουν και μου είπαν ότι δουλέυει ρολόι και μου την στείλανε πίσω....ξαναδοκιμάζω και πάλι ανάβει αλλά η οθόνη δεν ανάβει....αλλα βγάζει πάλι μηνύματα......ΜΗΠΩΣ λεω ΜΗΠΩΣ φταίνε τελικά οι 2 μνήμες Kingston 256? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.