pagourix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 Έβγαλα πριν 5 μέρες τον σκληρό και τον ξαναέβαλα για να τον πάω σε έναν φίλο μου..... 2 μέρες προσπαθώ να βρω τι φταίει απο τότε και ενώ ανάβει ο υπολογιστής κανονικά.....δεν ανάβει η οθόνη....Βγάζει η οθόνη το πορτοκαλί φωτάκι αλλα το πράσινο όχι.....Μου βγάζει μηνύματα όταν βγάζω το καλώδιο απο την κάρτα γραφικών.....αυτό σημαίνει ότι η οθόνη είναι μια χαρά.....Το Pc όταν το ανάβω δεν κάνει το χαρακτηριστικό beep......Μήπως εκεί που προσπαθούσα να βγάλω τον σκληρό τράβηξα κανένα καλωδιακί?Πήρα στο e-shop τηλέφωνο και μου είπε να κάνω reset το bios άλλα δεν ξέρω...........HELP ME είναι Σαββατοκύριακο και δεν ΕΧΩ PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Για "reset bios" βρές το manual της μητρικής και εντόπισε το clear cmos jumper, θα στα λέει αναλυτικά. Ξαναβγάλε τον σκληρό και βάλ το μπρός. Άμα πάρει ασχολήσου με α master-slave jumperάκια. Άμα δεν πάρει, δεν φταίει ο σκληρός και κοίτα μην κούνησες κανένα καλώδιο. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται αν το μόνο που έκανες ήταν να βγάλεις το σκληρό...Edit:Και επειδή βγάζοντας πολλές φορές κανά σκληρό κουνάμε την vga, πάτα την λίγο μέσα ή βγάλ την και ξαναβάλτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 έβαλα και ξανάβγαλα όλα τα καλώδια....το ίδο και όλες τις κάρτες......θα κοιτάξω αυτο στο manual που μου είπες......όποιος έχει και άλλες προτάσεις ας βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 μπας και κουνισες τπτ ρε σι οταν το εβγαζες? ξαναβγαλτα/βαλτα ολα παλι και μαλλον θα φτιαξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 βγαλε την vga ακου αν κανει το beep Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 22, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 την έβγαλα την VGA αλλά δεν έκανε τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Clear Cmos εκανες που σου ειπαν τα παιδια?Αν δεν βρισκεις τα jumper βγαλε την μπαταρια για 5 λεπτα. (με κλειστο το pc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 οχι ΚΤΜ δεν ξέρω πως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Βρε συ μιπως εχεις βαλει λαθος το jumper του σκληρου δισκου και για αυτο δεν ξεκιναει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 22, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Clear Cmos εκανες που σου ειπαν τα παιδια?Αν δεν βρισκεις τα jumper βγαλε την μπαταρια για 5 λεπτα. (με κλειστο το pc)πείτε μου πως κάνω clear cmos και αν μετά απο αυτό θα πρέπει να κάνω τπτ άλλο 'η θα μπω στα windows Κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Κλεινεις το pc, βγαζεις την μπαταρια, περιμενεις 5 λεπτα, ξαναβαζεις την μπαταρια, ανοιγεις το pc κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 22, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Θα την βγάλω κανονικά με το χέρι μου?'Η με τπτ για να μην την χαλάσω κιολάς...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 22, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 καποιος να μου πεί? ειμαι σε net cafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Ιανουάριος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 δες τα slave/ master jumbers του δισκου αυτο ειναι σίγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Βγάλτα όλα και άσε μόνο τα βασικά , καρτα γραφικών , μνήμες και επεξεργαστή. Τουλάχιστον να δεις ότι bootάρει για να βεββαιωθεεις ότι δουλέυει μητρική επεξεργαστής.Μετά βάζεις τα υπόλοιπα ένα ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 23, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 έβγαλα την μπαταρία και παραπάνω απο 5 λεπτά αλλα πάλι τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Έκανες αυτό που σου είπα ώστε να αποκλείσουμε ότι δουλεύουν τα βασικά (επεξεργαστής - μητρική- μνήμες) και ότι δεν φταίει κάποιο περιφερειακό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 23, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 To έκανα και αυτό ρε συ....... :120: :120: :120: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 23, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 και? δεν σου δουλευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 23, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 δυστηχώς όχι......δεν μπορω να καταλάβω τι στο καλό έγινε.....τον σκληρό έβγαλα και έβαλα χωρίς να πειράξω τπτ απολύτως....τα έχω βγάλει και έχω ξαναβάλει όλα 100 φορές....διάβασα άλλες τόσες το Manual τι στο καλο έχει γίνει? ούτε το tip με την μπαταρία πιάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.