Jump to content

πος συνδεουμε αυτα τα USB στο Motherboard ???

nickthegreek21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αγόρασα ένα fan controller το οποιο έχει και δυο USB 2.0 . Αλλα δεν ξέρω πιο καλώδιο πάει στην συσκευή και πιο στο motherboard. και καλά η μεριά.... έχει επιπλέον 8 μονα καλωδιάκια που δεν ξέρω πως πρέπει να συνδεθούν ...

agorasa ena fan controller to opio exei kai dyo USB 2.0 . Alla den ksero pio kalodio paei stin siskevi kai pio sto motherboard. kai kala i meria.... exei epipleon 8 mona kalodiakia pou den ksero pos prepei na syndethoun ... oriste mia fotografia

Πρώτα απ' όλα γράψε ελληνικά

Αρχικά θα σε παρακαλούσα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με την χρήση των greeklish...

Στην συνέχεια για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πες μας ποιο ακριβώς προϊών έχεις αγοράσει...ποια μητρική έχεις..

Γενικά δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες...

LOL όχι κι ρε στη Στέλλα!!

Ψάξε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Αν είναι 8 μονά καλωδιάκια τότε πιθανόν να πρέπει να βρεις στη μητρική σου (manual) που αντιστοιχεί το καθ'ένα.Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο.Καμμιά φωτογραφία παίζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.