Jump to content

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Τη γνώμη σας!!

uNder_be@t

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αύριο πουρνό πουρνό ξεκινάω να πάρω επεξεργαστή.. Δυστυχώς όμως χρειάζομαι και RAM αφού 256 δεν πάνε μία, κ ιδού το δίλημμα: Να αγοράσω Athlon 64 στα 3000+ και RAM 256 (σύνολο 186) ή να πάρω Athlon 64 στα 2800+ και RAM 512 (σύνολο 195)????? ????? ????? :help: :help:

Eγώ προσωπικά θα σε συμβούλευα να πάρεις Athlon 64 στα 3000+RAM 512.Σύνολο δεν ξέρω.Λογικά πάνω από 250$(το πληκτρολόγιό μου δεν έχει ευρώ και στα μετέτρεψα σε δολλάρια<ευρώ σε αγοραστική αξία)

Πιστεύω πως μάλλον το δεύτερο θα κάνω.. Εκτός αν μου τη βιδώσει εκείνη τη στιγμή κ κάνω αυτό που είπε ο Neo845..Βγαίνει 211 ευρώ αλλά αξίζουν αυτά τα 20 ευρώ για 200 MHz παραπάνω? Every euro matters..Δεν τα βρισκω κ εύκολα με 20 ευρώ χαρτζιλίκι κάθε 2 βδομάδες..:unsure: :unsure:

Εξαρτάται πότε θα είσαι σε θέση να αναβαθμίσεις. Αν μπορείς σε 1-2 μήνες να διαθέσεις άλλα 40 ευρώ για 256ΜΒ μνήμη, πάρε το πρώτο.

Αρχική απάντηση από Neo845

(το πληκτρολόγιό μου δεν έχει ευρώ και στα μετέτρεψα σε δολλάρια<ευρώ σε αγοραστική αξία)

Off topic:

A) Στα ελληνικα πατας δεξι Alt και Ε.

B) Στα αγγλικα πατας δεξι Alt και 5.

Αρχική απάντηση από Chosen

Off topic:

A) Στα ελληνικα πατας δεξι Alt και Ε.

B) Στα αγγλικα πατας δεξι Alt και 5.

Εμένα μου πιάνει μόνο με ctrl+alt+e... Βασικά ανέκαθεν έτσι το ήξερα...

οκ,οκ!!!ctrl+alt+e είναι το σωστό!...... Ευχαριστηθήκατε τώρα;πάντως η αλήθεια είναι πως μου είχε διαφύγει λίγο αυτό το θέμα...:bye:

Πείτε "με 'γεια" στον καινούργιο μου Athlon 64 2800+ με 768 RAM!!! Τι λέτε? Μαζί με την mb ASUS K8N (nForce 3) και την Sapphire 9600XT 256mb είμαι εντάξει

Αρχική απάντηση από uNder_be@t

Πείτε "με 'γεια" στον καινούργιο μου Athlon 64 2800+ με 768 RAM!!! Τι λέτε? Μαζί με την mb ASUS K8N (nForce 3) και την Sapphire 9600XT 256mb είμαι εντάξει

Hi..... hope you are ready to overclock! !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.