Jump to content

Δεν φλασαρεται με τπτ το ..(sony)μενο!

gfa3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθω να φλασαρω ενα αντιγραφικο sony crx225e και δεν φλασαρεται με τπτ! :072:

Το drive ειναι secondary master κι εχω προσπαθησει με ltnfw-mtkflash μεσα απο windows και με mtkflash σε dos αλλα τιποτα!Στο dos παγωνει και η προοδος ειναι στο 0% ενω στα windows το δε ltnfw δειχνει να δουλευει αλλα τιποτα, ενω το mtkflash δινει το μυνημα error identify drive ενω στο dos λεει unknown flash type και μετα παγωνει προσπαθωντας να κανει access στο drive.Eχει κανεις ιδεα περι αυτου γιατι μαλλον θα το ξηλωσω

:093: :093:

Hemi help!

δοκίμασε secondary slave. κάποτε παλαιότερα είχα διαβάσει ότι είναι η καλύτερη θέση για φλασάρισμα(ελπίζω να θυμάμαι καλά αλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις). δεν ξέρω αν ισχύει πλέον και με νεότερα chipset

Δοκιμασα κι εκει και primary master & primary slave επιμενει στα ιδια!

Στο 6112 του lap μου ήθελε να έχεις μέσα ένα δισκάκι (ότι να ναι) την ώρα που το φλάσαρες ενώ το source του flash (και το hex και το bat) να μήν είναι read only. Για δοκίμασε άλλη μία.

Ακριβεις οδηγιες για το πως να χρησιμοποιησεις το Mtkflash μπορεις να διαβασεις εδω

http://dhc014.rpc1.org/howto.htm#mtkflash

Αφησε το sec master και φυσικα χωρις CD μεσα.

Αντιστοιχα fws που μπορεις να χρησιμοποιησεις μπορεις να βρεις εδω (προς το τελος)

http://dhc014.rpc1.org/indexOEM.htm

- προσοχη και συνεση ;)

Hemi μπορω να χρησιμοποιησω αυτα τα fw που βρηκα στο λινκ που εδωσες και να φαινεται liteon μετα το drive?Μου φαινεται καλη ιδεα

Στο 6112 του lap μου ήθελε να έχεις μέσα ένα δισκάκι (ότι να ναι) την ώρα που το φλάσαρες ενώ το source του flash (και το hex και το bat) να μήν είναι read only. Για δοκίμασε άλλη μία.

Δισκακι δεν ειχα μεσα οσο για το read only το ηξερα και το ελεγξα και δεν ηταν.

Hemi μπορω να χρησιμοποιησω αυτα τα fw που βρηκα στο λινκ που εδωσες και να φαινεται liteon μετα το drive?Μου φαινεται καλη ιδεα
Αν ηθελες απλα να κανεις update στο επισημο fw της Sony δε χρειαζοταν εξαρχης το mtkflash - ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει επισημο wιndows utility για να κανεις το flαsh. Το mtkflash επιτρεπει να κανεις crossflash μεταξυ rebadged drives και OCing αν ειναι δυνατο. Αν γνωριζεις πως να κανεις τη διαδικασια με το mtkflash δεν υπαρχει λογος να μην κανεις το crossflash σε Litie. Αρκει να καταλαβαινεις οτι αν κατι παει στραβα (γενικα οι πιθανοτητες ειναι λιγες - εδω ειμαστε και εμεις ;) ) χανεις την εγγυηση αν υπαρχει.

To fw που βρηκα ειναι εκτελεσιμο σε windows (xflash).Mπορω απευθειας με αυτο?Μια περιγραφη για το crossflash με mtkflash θα μου ηταν χρησιμη.Μπορω να κανω patch με το omnipatcher στο fw και να το χρησιμοποιησω μετα?

Δεν γνωριζω αν το omnipatcher μπορει να λειτουργησει με το συγκεκριμενο fw - αμφιβαλλω. Οσον αφορα στο fw που εχεις βρει δε μπορω να ξερω αν δε μου πεις ποιο ειναι και τη πηγη αυτου.

Περιγραφη για το πως θα χρησιμοποιησεις το mtkflash εχει η σελιδα στο 1ο λινκ που ποσταρα πριν :) Ανεξαρτητως του (cross)flash η διαδικασια ειναι η ιδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.