Indiana Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 έχω μια Galaxy GeForce 6800 gt. την έχω κάνει παρουσίαση και παλιότερα.βρήκα πρόσφατα το bios της 6800 ultra της ίδιας εταιρίας και θα ήθελα να σας ρωτήσω:1. υπάρχει περίπτωση να "κακαρώσει" η κάρτα;2. αν ναι, επιστρέφει στα προηγούμενά της;3. αν όχι ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να κάνω flash to bios;οι χρονισμοί έχουν φτάσει στα επίπεδα της Ultra.ευχαριστώ εκ των προτέρων.
apocalypse Ιανουάριος 20, 2005 #2 Ιανουάριος 20, 2005 Υπάρχει κάποιος λόγος να την flashάρεις σε ultra?Αν δεν κάνω λάθος δεν κερδίζεις τίποτα ιδιαίτερο (και αν θυμάμαι καλά , οι ultra έχουν χειρότερα timings στις μνήμες).Αν θες απλά να αλλάξεις το όνομα της κάρτας , καλύτερα να το κάνεις πειράζοντας τους drivers.Καλύτερα κάνε dump το bios της δικής σου (εννοείται το κρατάς backup) , άλλαξέ το όπως θες με το nibitor (το omniextreme δεν δουλέυει τόσο καλά) και flashαρέ την με το nvflash.Προτείνω στην δισκεττα που θα φτιάξεις , να βάλεις αρχεία .bat με ευκολες εντολές (πχ 0.bat) , ώστε να μπορείς να κάνεις εύκολα flash στα τυφλά στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά.Εγώ στην δισκέττα έχω 3 bios (original , 1.4Vgpu , 1.5Vgpu) που αντιστοιχούν στα 0.bat , 1.bat , 2.bat και κάνω backup με το 00.bat.Η εντολή που θα σου χρειαστεί σε περίπτωση αποτυχίας είναι η nvflash -p -u -f bios.rom , που κάνει force flash ακόμα και αν δεν αναγνωρίζει την κάρτα.
Indiana Ιανουάριος 20, 2005 Author #3 Ιανουάριος 20, 2005 πιστεύω ότι θα κερδίσω κάτι......θέλω να δοκιμάσω να δω από περιέργεια..... ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις συμβουλές
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.