nickthegreek21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 με ποσα "volts" πρέπει να λειτουργεί ο ανεμιστήρας ενός CPU ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Γραφει απο πισω ο ανεμιστηρας η μπροστα του.Γενικα τα ανεμιστηρακια στα PC λειτουργουν στα 12V,αν και μπορουν να λειτουργουν απο τα +5 μεχρι τα +13.8........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek21 Ιανουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 δηλαδή από 5 volt και πάνω είναι ένταξη για την ψύξη του επεξεργαστή ? διότι έχω fan controller και τους ρυθμίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αυτο εξαρταται, αναλογα τον επεξεργαστη, και το τι θερμοκρασιες σου δινουν τα 5v.Αν ειναι σε λογικα πλαισια τοτε οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 δηλαδή από 5 volt και πάνω είναι ένταξη για την ψύξη του επεξεργαστή ? διότι έχω fan controller και τους ρυθμίζωOπως ειπε ο KTM αυτα αλλο ειναι θεμα,εγω σου απαντησα ποια ταση χρειαζεται ωστε να γυρναει ο ανεμιστηρας τωρα τη θερμοκρασιες θα εχεις ειναι αλλο καπελο.... :111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.