Jump to content

φτηνοί 3200+ 939 στην Ελλάδα

sakattack1442169065

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αουτς :022:

βεβαια θα γινοτανε καποια στιγμη κι αυτο :003:

καποιος αποφασισε να φερει 3200+ 939 στην ιδια τιμη που φερνει και τον αντιστοιχο 754

στο mgmanager υπαρχει η ειδηση οτι φερνει περιορισμενη ποσοτητα αυτου του μοντελου και θα ακολουθηθει σειρα προτεραιοτητας.

Μετα απο 2 λινκ σε βγαζει σε οθονη με τιμη 159 + ΦΠΑ = 188 Ε , οσο και ο 754 που πουλανε.

Ελπιζω να μην ειναι "τυπογραφικο" λαθος

αλλιως μπραβο τους :023:

μακαρι να το χαν κανει και νωριτερα...

Πάρτε ένα τηλ να βεβαιωθείτε γιατί την έχω πατήσει άσχημα με το μαγαζάκι αυτό.Καθώς στο site του έγραφε ότι να ναι

Ειναι σιγουρα wincherster?

Ναι Winchester ειναι γιατι 3200+ Newcastle υπαρχει μονο σε socket 754 απο οτι ειδα....

με πηρανε τηλέφωνο από το mgmanager και μου είπανε για Δευτέρα. Άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για αύριο αλλά μάλλον χλωμό.... Άλλο ένα Σαββατοκύριακο χωρίς desktop....

λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμα, σχεδόν 1 χρόνο και παραπάνω ,το συζητούσαμε και περιμέναμε να έρθουν σε ευρεία κυκλοφορία και λογικές τιμές. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1038&Nav_Section_Id=1036&Catalog_Id=1&Product_Id=244653&Merchant_Id=1&sts_cid=3

άντε να κυκλοφορήσει και κανένα nforce4 ultra της προκοπής.

με πηρανε τηλέφωνο από το mgmanager και μου είπανε για Δευτέρα. Άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για αύριο αλλά μάλλον χλωμό.... Άλλο ένα Σαββατοκύριακο χωρίς desktop....

Προλαβαινεις να κανεις καλο Σαββατοκυριακο... :023:

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1883

To κάνω ήδη... Τον πήρα χθες και είμαι ήδη στα 2.5GHz με στοκ ρεύμα. :112:

Στοκ ψυξη?

Στοκ ψύξη. 2.5GHz και μετά από ένα 32M SuperPi είχε 38C ο παλιοκ@λόφαρδος....

Ωραίοι οι 0.09. :D

Μάλλον αποφάσισε να φέρει η αντιπροσωπεία ή ίσως κάποιοι να είδαν ότι οι Winchester είναι καλοί κράχτες και με το αζημίωτο. Επιτέλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.