PARALLAX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημά μου: Έχω την canon digital ixus (εδώ και 3,5 χρόνια!!!) το πρώτο μοντέλο 2 mpixel. H συγκεκριμένη μηχανή άν και σκυλί (5.500 φωτος χωρίς κανένα πρόβλημα - canon forever!) ποτέ δέν είχε ιδιαίτερα ισχυρή μπαταρία, είναι και απο τα παλιά μοντέλα, άλλες εποχές κτλ κτλ...Το θέμα είναι οτι εδώ και καιρό η μπαταρία της σχεδόν τα έχει φτύσει τελείως. Τη φορτίζω και αντέχει το πολύ 7-8 φωτος. Το πρόβλημα είναι οτι η μπαταρία της είναι πανάκριβη (75 γιούρο απο τον γερμανό), οπότε πρέπει να βρώ μία ιμιτασιόν. Στην επαρχία όμως που ζώ είναι δύσκολο να βρώ κάτι τέτοιο οπότε θα ήθελα να μου πέιτε άν ξέρετε κανένα site ή κανένα κατάστημα που να στέλνει τέτοια προϊόντα επαρχία. Το μοντέλο της μπαταρίας είναι NB-L1. Είχα βρεί κάποτε ιμιτασιόν αυτή τη μπαταρία σε ένα απο τα κλασικά μαγαζάκια φωτογραφικού εξοπλισμού στην ομόνοια αλλά έκανα το έγκλημα να μην την πάρω.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Γιατί δεν παραγγέλνεις απο το εξωτερικό. Με ένα γούγλη θα βρείς πολλά uk online stores και σε τιμή σαφώς φθινότερη των 70€. Μοναδική προϋπόθεση να έχεις πιστωτική...π.χ. http://www.cameradepot.co.uk/mall/productpage.cfm/CameraDepot/BATREC-248 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PARALLAX Ιανουάριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αμ αυτό είναι που θέλω να αποφύγω, την αγορά με πιστωτική. Απο Ελλάδα κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PARALLAX Ιανουάριος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 ΜΟΝΟ 18 ΛΙΡΕΣ?!!! Τέτοια βλέπω και θα το κάνω το έγκλημα!! thanks outlaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Ιανουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Κανένα έγκλημα,τουναντίον έγκλημα θα ήταν αν έδινες τα φράγκα στον γερμανό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PARALLAX Ιανουάριος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Λοιπόν, βρήκα στο πλαίσιο την μπαταρία αυτή ιμιτασιόν 23 γιούρο τελική τιμή, οπότε θα μου βγεί γύρω στα 28 Ε με την αντικαταβολή. Τί λετε, να την πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Το ρωτάς? Βούρ στον πατσά, που λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PARALLAX Ιανουάριος 24, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Λοιπόν παιδιά τελικά δέν παρήγγειλα απο το πλαίσιο, ευτυχώς έκανα λίγο υπομονή! Το Σάββατο το πρωί ήμουν Λάρισα και μπαίνω τυχαία σε ένα μαγαζί με φωτο και ρωτάω. Μετά απο λίγο ψάξιμο ο τύπος τη βρήκε (σε ιμιτασιόν βέβαια) και πόσο μου την έδωσε??? 17 ευρώ!!! Αυτό θα πεί ευκαιρεία! Πάντα τέτοια... Σας ευχαριστώ πάντως για τη βοήθειά σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.