Jump to content

βοήθεια

Κωνσταντίνα

Recommended Posts

καταρχάς καλωσήρθες.Ξεκινάς από τα προκαταρκτικά, κουβέντες,χορός, συζήτηση κα. Όταν περάσει ο καιρός και σου βγει η εντολή αυτή, ξάπλωσε στο κρεβάτι, φώναξε την/τον φίλη/ο σου, πάτησε join και μετά αυτό που θες.Αντί να παίζεις δεν το δοκιμάζεις και στην πράξη;

Αρχική απάντηση από Neo845 [Σήμερα, στις 22:56]

Αντί να παίζεις δεν το δοκιμάζεις και στην πράξη;

:clap: :hehe: :hehe:

Ρε συ Κιάνου για όνομα του Θεού?! 1ο ποστ της κοπέλας και την λες να πάει να #!@#!@? Ελεος!!

Σε κάνα κλουβί σε έχουν κλεισμένο και δεν άντεξες να μην προσβάλεις την κοπελιά από το 1ο ποστ της?

Ωρες ωρες....:...:

Εχει δικιο ο darkCount.. !!!!! Η κοπελα μολις εκανε το 1ο της post, πως την υποδεχεστε ετσι????? :getlost:

:flower:

Για σου κωνσταντινα εκ μερους ολων των παιδιων σε καλοσωριζουμε στο foroum.Μας συγχωρεις αλλα η πολυ ενασχοληση με τα Pc εχει ασχημα αποτελεσματα...δες και εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=145897#post145897 αν και δεν πιστευω να καταλαβεις και πολλά.Anyway παντα ευπροσδεκτη να σε βοηθησουμε.

Αν ξερεις αγγλικα δες και εδω για βοηθεια www.gamefaqs.com

Μια ερώτηση έκανα βρε παιδιά:o Οι πληροφορίες του neo845 μου είναι γνωστές. Αυτό που ζητάω είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Αν παίζεις sims και σε ενδιαφέρει, θα σε ενημερώσω όταν μάθω. Γενικότερα ασχολούμαι με το παιχνίδι και είμαι πρόθυμη σε ανταλλαγή απόψεων. Στους υποστηρικτές μου -> Καλώς σας βρήκα!! Πολύ καλή η συμβουλή σου ison. Α! Καλή χρονιά!!

Αρχική απάντηση από Neo845

Αντί να παίζεις δεν το δοκιμάζεις και στην πράξη;

:worship: :worship: :worship: :hehe: :hehe:

looooooool

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.