indy1442169086 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 Μηπως ξερει κανεις αν ειναι τεχνικως εφικτο ( και αποδοτικο ) να συνδεσουμε το reserator της zalman με ενα vga block του eleven ? Το μπλοκ (του 11) εχει εισοδο/εξοδο 1/2 ιντσας.Επισης, με το block του eleven, θα εχουμε καλυτερο αποτελεσμα σε σχεση με το εργοστασιακο vga block της zalman ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Το Zalman αλουμινένιο δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
indy1442169086 Ιανουάριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Ναι (απ'οσο ξερω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Ιανουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 πρεπει νανε χαλκινο μια και η εργοστασιακη ψυκτρα του εχει χαλκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
indy1442169086 Ιανουάριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Ειναι αλουμινιο.Το κοιταξα στο site της zalman.http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&code=013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Νομίζω αλουμινένιο ψυγείο και χάλκινο block κάνουνε ζημιά (το block νομίζω την πατάει)....ένα πολύ χρήσιμο θρέντ έχει ο ΚΤΜ επί του θέματος. Μπορεί να κάνω και λάθος. Καλού κακού, τσέκαρέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Νομίζω αλουμινένιο ψυγείο και χάλκινο block κάνουνε ζημιά (το block νομίζω την πατάει)....ένα πολύ χρήσιμο θρέντ έχει ο ΚΤΜ επί του θέματος. Μπορεί να κάνω και λάθος. Καλού κακού, τσέκαρέ το.Oντως και υπαρχει εδω...http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5672Καλό θα ήταν επίσης να δεις τι πίεση δίνει το σύστημα στο οποίο θες να βάλεις το block...Καθώς τα block του 11 αποδίδουν καλύτερα με μικρή πίεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Εμ....ένα πιο πρόσφατο εννοούσα....ένα που μίλαγε αποκλειστικά για συνδιασμό θανάτου alu-cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Εμ....ένα πιο πρόσφατο εννοούσα....ένα που μίλαγε αποκλειστικά για συνδιασμό θανάτου alu-cu. Πράγματι...για μια φορά έχεις δίκιο.... Μουαχαχααχαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Καλό θα ήταν επίσης να δεις τι πίεση δίνει το σύστημα στο οποίο θες να βάλεις το block...Καθώς τα block του 11 αποδίδουν καλύτερα με μικρή πίεση... Aυτο δεν ισχυει . ΟΛΑ τα block αποδιδουν καλυτερα με την μεγαλυτερη πιεση > αρα και μεγαλυτερη ροη.Η διαφορα μεταξυ των μπλοκ ειναι στο ποσο πολυ κερδιζει το καθε ενα απο την επιπλεον ροη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Aυτο δεν ισχυει . ΟΛΑ τα block αποδιδουν καλυτερα με την μεγαλυτερη πιεση > αρα και μεγαλυτερη ροη.Η διαφορα μεταξυ των μπλοκ ειναι στο ποσο πολυ κερδιζει το καθε ενα απο την επιπλεον ροη . Χμ... Δεν ξέρω από νερά και τέτοια όποτε πάω πάσο... Αντίθετα αυτό το έχω ακούσει... Τεσπα αφού δεν ισχύει...οι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Δεν φταις εσυ Παναγιωτη αλλα εγω που δεν στο εξηγησα πιο αναλυτικα οταν με ρωτησες.Ηταν μεμονωμενη η ερωτηση σου και δεν ηξερα τι ηθελες να καταλαβεις ακριβως.Αυτο που λεει ο Στελιος ισχυει που σημαινει οτι, αν στο μπλοκ του 11 δωσεις μεγαλυτερη πιεση/ροη, δεν θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με ενα διαφορετικο σχεδιαστικα μπλοκ το οποιο θα εκμεταλευτει την μεγαλυτερη πιεση/ροη καλυτερα.Τωρα οσο για το πρωτο ερωτημα του φιλου:Μηπως ξερει κανεις αν ειναι τεχνικως εφικτο ( και αποδοτικο ) να συνδεσουμε το reserator της zalman με ενα vga block του eleven ? Το μπλοκ (του 11) εχει εισοδο/εξοδο 1/2 ιντσας.Η απαντηση υπαρχει μεσα στον Οδηγο Υδροψυξης.Οσον αφορα την δευτερη ερωτηση:Επισης, με το block του eleven, θα εχουμε καλυτερο αποτελεσμα σε σχεση με το εργοστασιακο vga block της zalman ???Ξερω οτι το block του 11 ειναι πολυ καλο, τις επιδοσεις του block της zalman δεν τις ξερω.Ο Stelaras που εχει το block του 11 μπορει να πει περισσοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Aυτο δεν ισχυει . ΟΛΑ τα block αποδιδουν καλυτερα με την μεγαλυτερη πιεση > αρα και μεγαλυτερη ροη.Η διαφορα μεταξυ των μπλοκ ειναι στο ποσο πολυ κερδιζει το καθε ενα απο την επιπλεον ροη .E ναι για αυτο περνουμε και δυνατες αντλιες...για μεγαλυτερη ροη/αποδοση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Δεν φταις εσυ Παναγιωτη αλλα εγω που δεν στο εξηγησα πιο αναλυτικα οταν με ρωτησες.Ηταν μεμονωμενη η ερωτηση σου και δεν ηξερα τι ηθελες να καταλαβεις ακριβως. Αυτο που λεει ο Στελιος ισχυει που σημαινει οτι, αν στο μπλοκ του 11 δωσεις μεγαλυτερη πιεση/ροη, δεν θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με ενα διαφορετικο σχεδιαστικα μπλοκ το οποιο θα εκμεταλευτει την μεγαλυτερη πιεση/ροη καλυτερα. Τωρα οσο για το πρωτο ερωτημα του φιλου: Η απαντηση υπαρχει μεσα στον Οδηγο Υδροψυξης. Οσον αφορα την δευτερη ερωτηση: Ξερω οτι το block του 11 ειναι πολυ καλο, τις επιδοσεις του block της zalman δεν τις ξερω. Ο Stelaras που εχει το block του 11 μπορει να πει περισσοτερα. Oκ ευχαριστώ πολύ... Άντε σιγά σιγά να μαθαίνουμε και μεις...γιατι δεν θα αργήσει να έρθει το νεράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.