Jump to content

Ερωτηματολόγιο Εργονομίας κουτιού Η/Υ [56k WARNING@#83)]

SlotKiller

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

ετοιμος και εδω...ποτε βγαινουν οι νικητες...(επηρεασμενος ακομα που εκανε λαθος το σταυρολεξο του χριστουγγενιατικου διαγωνισμου)

Αρχική απάντηση από jax7480

Done. Οντως πολυ καλο, αν κι εχω μια προταση. Μπορει να δυσκολεψει λιγο τα αποτελεσματα αλλα κατα την αποψη μου χρειαζεται. Εκει που ρωταει για το τι θεωρειται σημαντικοτερο σε ενα κουτι να μπορεις να βαλεις προτεραιοτητες στην λιστα και οχι να επιλεξεις απλα τα 2 πιο σημαντικα.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Done...

Συμφωνώ με τον jax. Επίσης

1. Στην ερώτηση για τη χρήστης είμαι έψαχνα τι να βάλω γιατί εγώ είμαι ανάμεσα στον advanced user και στον power user με την κατηγοριοποίηση που θέτεις. Καλό θα ήταν να είχες βάλει κάποια ενδιάμεσα. Εγώ τελικά έβαλα power user...

2. Στην ερώτηση για το BTX μπορούσες να βάλεις και "δεν σκέφτομαι την αναβάθμιση σε BTX"...

Ευχαριστω για τις προσθηκες, αλλα εχουν δωθει ηδη 51 απαντησεις και ειναι ρισκο να γινουν οι αλλαγες, ειδικα στην περιπτωση που τελικα δεν θα ξεπερασουμε τις 150 απαντησεις. Παντως επειδη βλεπω πως εχετε ανταποκριθει θετικα, μαλλον θα γινουν!

Το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι αλλο.... και τεραστιο... Δυστυχος ο Trial Account του site www.questionpro.com σου δινει δυνατοτητα για 25 απαντησεις.

Ετσι σκεφτηκαμε οτι οταν αγγιξει το οριο, δεν θα δεχετε αλλες απαντησεις, ετσι θα παιρναμε τα αποτελεσματα, θα τα καταγραφαμε στο excel και μετα θα το καναμε clear για να ξαναρχισει απο την αρχη, ετσι θα φτιαχναμε πολλα 25αρια sets και θα τα εννοναμε.

Το προβλημα ειναι ομως οτι αυτη τη στιγμη εχουν δοθει 51 απαντησεις και δεν με αφοινει να δω τα αποτελεσματα αν δεν κανω upgrade δηλ. $49 το μηνα, αλλα ευτυχως μπορω να το κοψω οποτε θελω.

Περιμενω να ξυπνησει ο SNS (μαζι την κανουμε) για να μου πει το οκ να κανουμε την αναβαθμιση...

Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την ανταποκριση σας guyz!

Υ/Γ: Εννοειτε οτι οταν τελειωσει με το καλο, θα ποσταρουμε τα διαγραμματα στον Labη! Οτι αλλαγες/προσθηκες εχετε, πειτε τες συντομα!

Ετοιμο και ενα απο εμενα.

Παντως ξεχασες μια κλασσικη ερωτηση ερωτηματολογιου

[που κατα 99% θα διναμε την ιδια απαντηση ολοι οι "κοπριτες" απ'δω μεσα].

Το τι φυλο ειμαστε :)

Ετοιμο και απο μένα, συμφωνώ με την παρατήρηση για το BTX και για το είδος χρήστη,

καλή επιτυχία.

Η ερωτηση δεν εχει σκοπο να ερευνησει κατα ποσο πιστευουμε οτι θα αναβαθμισουμε σε BTX! O σκοπος της ερωτησης ειναι να ερευνησει τον λογο που θεωρουμε οτι τα BTX ειναι καλυτερα απο τα ATX!

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Η ερωτηση δεν εχει σκοπο να ερευνησει κατα ποσο πιστευουμε οτι θα αναβαθμισουμε σε BTX! O σκοπος της ερωτησης ειναι να ερευνησει τον λογο που θεωρουμε οτι τα BTX ειναι καλυτερα απο τα ATX!

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ καθόλου καλύτερο το BTX από το ATX. Και να ήταν τουλάχιστον μόνο οι αλλαγές των θέσεων πάνω στη mobo εντάξει. Αλλάζουν όμως και τη μπάντα που μπαίνει το mobo στο κουτί και μου τη σπάει αφάνταστα. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τα δεξιά του κουτιού... ’σε που τότε δεν θα φαίνεται και καλά το τζάμι...

δεν θεωρώ καθόλου καλύτερο το BTX από το ATX.

....Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τα δεξιά του κουτιού...

αρα οχι οτι δεν το θεωρεις καλυτερο ... αλλα σου τη σπαει.

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ καθόλου καλύτερο το BTX από το ATX. Και να ήταν τουλάχιστον μόνο οι αλλαγές των θέσεων πάνω στη mobo εντάξει. Αλλάζουν όμως και τη μπάντα που μπαίνει το mobo στο κουτί και μου τη σπάει αφάνταστα. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τα δεξιά του κουτιού... ’σε που τότε δεν θα φαίνεται και καλά το τζάμι...

Σε αυτο δεν εχεις αδικο, αλλα σκεψου οτι σκεφτομαστε εργονομικα και ρωταμε τι πιστευετε οτι προσφερει περισσοτερο απο το ΑΤΧ, ισως να επρεπε να υπηρχε και η επιλογη "Δεν προσφερει τιποτα παραπανω", αλλα απλα μπορειτε να μην δωσετε απαντηση στην ερωτηση. Η μη καταχωρηση απαντησης, συνεπαγει την παραπανω απαντηση :)

EDIT: [υπογραφη esdee]/current status : Με ενοχλουν τα ψυκτρακια πισω απο τα αυτια![/υπογραφη esdee]

Ζωγραφισες παλι!:p

Αρχική απάντηση από esdee

αρα οχι οτι δεν το θεωρεις καλυτερο ... αλλα σου τη σπαει.

Και τα δυο! :p

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Σε αυτο δεν εχεις αδικο, αλλα σκεψου οτι σκεφτομαστε εργονομικα και ρωταμε τι πιστευετε οτι προσφερει περισσοτερο απο το ΑΤΧ, ισως να επρεπε να υπηρχε και η επιλογη "Δεν προσφερει τιποτα παραπανω", αλλα απλα μπορειτε να μην δωσετε απαντηση στην ερωτηση. Η μη καταχωρηση απαντησης, συνεπαγει την παραπανω απαντηση :)

Δεν το κατάλαβα οτι μπορούσα να μη δώσω απάντηση...

ready to arm!! Ισχυει η ερωτηση του φυλου, αληθεια το δειγμα σου ποσο θα ειναι, εχεις υπολογισει ποσο χρειαζεται για να ειναι αντιπροσωπευτικο? Τα αποτελεσματα θα ειναι απλα excel η σε spss. An ειναι το δευτερο και εχεις κολλημα μπορω να σε βοηθησω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.