evoker Ιανουάριος 20, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Εφοσον και τα 2 ειναι 100% ο δισκος φενεται μια χαρα... κοιτα μηπως εχεις τπτ prob με θερμοκρασιες! Και επισης αυτο που ειπα ποιο πανω σχετικα με την τροφοδοσια... Ξερω πολυ κουφο ακουγεται αλλα μου εχει τυχει καμποσες φορες (ευτυχως οχι σε δικο μου pc)!Μάλλον οι θερμοκρασίες θα είναι.Τροφοδοτικό άλλαξα για λίγο αλλά τα ίδια.Τώρα ξανα έβαλα το παλιό.Πάω να σκάσω......... τι είναι το prob????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Ιανουάριος 21, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αυτό θα είναι το τελευταίο post μου αν δεν καταφέρει κάποιος να βγάλει κάτι από τα screenshots που έχω παρακάτω θα το πάω για service σε καμιά εταιρία να τελειώνουμε. Speedfan Motherboard Monitor Αυτές οι εικόνες είναι μετά το restart που μου έκανε. Πριν το restart έπαιζα ένα παιχνίδι και είχε φθάσει η θερμοκρασία μέχρι και 65. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας μέχρι τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Ιανουάριος 21, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Κανένας?????????????Please............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 21, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Δοκίμασες με ανοιχτά τα πλαινά?Δε μου απάντησες.... πάντως πιστεύω ότι σε εντατικά προγράμματα (games) ανεβαίνει πολύ και χτυπάει το σύστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 21, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Με 32c ανωτερη θερμοκρασια case εισαι οκ.Κατι παιζει με την ψυκτρα σου (δεν παταει καλα, εχει πιασει σκονη) η με την παστα στην cpu.Η θερμοκρασια ειναι υπερβολικη για northwood. Υπολογισε και τους 7 βαθμους λιγοτερους που κλεβει η asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 24, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αν στο high έχεις 63 βαθμούς τότε υπάρχει πρόβλημα με την ψύξη του υπολογιστή και θα πρέπει να προσανατολιστής σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις ή να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που υπάρχει (πχ καλύτερη πάστα ή σωστή τοποθέτηση της ψύκτρας)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.