Jump to content

ποια ειναι η ποιο αθλια καρτα(vga) που ειχατε?

benhour

Recommended Posts

Για εμένα όλες οι καλές μπροστά μου πέρασαν!

CHAINTECH Geforce 4 MX 440 64MB Μόνο από το όνομα και την εταιρία καταλαβαίνεις για πόσο μούφα ήταν!

Prolink Geforce FX 5200 Αίσχος ! FX 5200 σου λένε..

Flag Point S3 Virge DX 4MB-8MB.. μόνο για Dos παιχνίδια καλή είναι..

Γενικά αυτές οι 3.. και όλη η σειρά Geforce X MX , S3.

Καλή για την εποχή είναι η ATI VGA Wonder σε ISA 8 ! Ναναι καλά ο παππούς μου που είχε σκάσει μια περιουσία για καλές κάρτες γραφικών, και μετά έρχεται ο πατέρας μου με μια Diamond Stealth 64 VLB 2ΜΒ + 2MB dimm μνήμες για να μπορεί να έχει True Color στο Desktop (Για τότε που 1 στο 10000000000 είχε..), την είχε αγοράσει το 93 κοντά 550$ + οι μνήμες 95$..ωραίες εποχές τότε.. σήμερα αυτά αποτελούν μουσειακά κομμάτια :D

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

S3 virge pci 4MB μνημη. 1 μηνα που περιμενα rma την 9700... Οκτωβρη του 2003 (νομιζω). την χρονια που βγηκε 9800pro.

Εκεινο τον μηνα εκατσα και ξαναεπαιξα monkey island 1+2, larry 1,2,3,5,6 gabriel knight 1, και πολυ πολυ.... πασιεντζα

S3 virge pci 4MB μνημη. 1 μηνα που περιμενα rma την 9700... Οκτωβρη του 2003 (νομιζω). την χρονια που βγηκε 9800pro.

Εκεινο τον μηνα εκατσα και ξαναεπαιξα monkey island 1+2, larry 1,2,3,5,6 gabriel knight 1, και πολυ πολυ.... πασιεντζα

LOL.. δεν είναι ανάγκη να παίζεις και πασίεντζα.. μπορούσες να κατέβαζες κανένα freeware Dos παιχνίδι.. θα είχε ποιο πολύ ενδιαφέρον. :p :119:

η fx 5200 που ανεφεραν τα παιδια πριν οντως δεν ειχε επιδοσεις πραγμα που με δυσαρεστησε πολυ αλλα ποτε δεν μου καηκε κατα τηδιαρκεια της περιοδου των τεσσαρων καμμενων 9800 προ@χτ λογω οθονης - υπερβολικης ικανοτητας της οθονης 2048χ1536 στα 85 ενω οι καρτουλες πηγαινανε μεχρι τα 75 hertz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.