Jump to content

ποια ειναι η ποιο αθλια καρτα(vga) που ειχατε?

benhour

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Το ερωτημα πηγαινει προφανως σε καρτες "εκτος εποχης" Δεν μπορω να πω οτι η πιο αθλια καρτα ηταν η diamond 550 (TNT) γιατι οταν την ειχα μαμουσε και εσπερνε.

Καλά η diamond [viper] 550 μαμουσε κυριολεκτικά... Την είχα σε έναν P3 350

και το συνολάκι πετούσε,

Επίσης πιστεύω πως στις Άθλιες δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε τις onboard ''υλοποιήσεις'' για διάφορους λόγους , πχ. είναι share η μνήμης τους [άλλος με 256mb με μηχάνημα 2.0 ghz μπορεί να πάιζει , άλλος με 128 και το ίδιο setup όχι γιατι θέλει η κάρτα τα 64...] είναι άδικο αποτελούν λύσεις της στιγμής.... Είναι για να δούμε κανα χρώμα μέχρι να πάρουμε vga γιατι τα χαλάσαμε όλα σε mobo&cpu.... :089:

Η gf4 ειναι οντος καλητερη απο την fx5200.... ασε που δεν πουσαρετε και πολυ...

εγω την εχω... και δεν το παλεβω. παντος το παιζει μια χαρα το far cry... και σε medioum γραφικα....(χωρις α.φιλτραρισμα, ή ε.οριων ενοητε)

TNT2 της creative....αισχος τελειως μιλαμε

Το λεω αυτο γιατι πηρα μετα την viper 770 και δεν ειχε καμμια σχεση με την προηγουμενη

Α και ati 9600pro,ολο προβληματα ειχε,ευτυχως που καηκε (LOL)

Και εμενα η πιο αθλια "καρτουλα" που περασε ποτε απο τα χερια μου ηταν μια tnt 2 riva και επειτα μια geforce 2 mx400 με 32mb μνημης!Αθλιοτατες και οι δυο μονο για χρηση για υπολογιστες σε τιποτα εφοριες κανουν!

And the winner is.....: FX5200 Πεταμένα χρήματα (κάπου 60€ αν θυμάμαι καλά). Δεν αξίζει ούτε 15 κατα τη γνώμη μου. Η μχ440 είναι σαφώς καλύτερη και έχω βάσιμες πληροφορίες... P3 800/ 256 ram/ mx 440 και τρέχει το underground 2 χαλαρότατα σε medium level of detail (και όλα τα άλλα στο high). Με την fx5200 σε Ρ4 2.4 256 ραμ έτρεχε με το ζόρι medium. Εντάξει το Low πήγαινε καλά τουλάχιστο... :D

Για μένα η χειρότερη ήταν μια club radeon 9000pro. Την είχα βάλει στο pc του αδερφού μου και στα καλά καθούμενα πεταγε artifacts(ειδικά στο morrowind το είχε παραγ***).

Επίσης μια Cirus Logic με 1ΜΒ μνήμη εν έτη 1996 δεν άντεξε παραπάνω από 1 χρόνο (πήγε στο ντουλάπι για χάρη της Voodoo 1 combo με μια Diamond Viper V550).

Πάντως σε σχέση με την εποχή που βγήκαν, χωρίς ευτυχώς να έχω καμία απο τις 2, οι χειρότερες ήταν οι geforce4 mx440 και η geforce 5200. Αθλιες....

• 10 months later...
s3 virge dx/gx 2mb καποτε και abit x300se πιο προσφατα..

Συμφωνώ.... Είχε 5-6 εκδόσεις και οι οδηγοί της μιάς δεν έκαναν στην άλλη.Άσε που υπήρχαν και εκείνες με "4ΜΒ επεκτάσιμα στα 8Μβ" την οποία στην χρέωναν τα διπλά λές και υπήρχε περίπτωση να βρει κανείς τις επεκτάσισμές μνήμες....Η πλάκα είναι ότι μοσχοπουλιώντουσαν τότες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.