Jump to content

Αγορά LGA775

emnezia

Recommended Posts

Παιδιά λίγη βοήθεια έχω ψιλοχαθεί!

Έπεσε στα χέρια μου μια Abit-AS8 (Ευχαριστώ θερμά το pctechnology). Το θέμα είναι το εξής. Τι επεξεργαστή να πάρω!;

Είμαι μεταξύ 540-3.200 και 550-3.400

Το θέμα είναι ποιος ανεβαίνει ψηλότερα; Λογικά ο 3.400 ανεβαίνει και ξεπερνάει τα 4G σωστά;

Τώρα είμαι με northwood 2.8@3.7 και σκέφτομαι να τον σκοτώσω. Το θέμα είναι ο καινούργιος θα ανεβαίνει ώστε να αξίζει την αγορά;

Επίσης αυτά που λέγονται για το κλείδωμα των επεξεργαστών για oc ισχύουν;

Έχω μπλεχτεί!

Ρε σε τι μπελαδες σε βαλαμε...:p

Οσον αφορα το θεμα μας, να τονισω οτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τους καινουριους 775 αλλα αν ριξεις μια ματια εδω θα παρεις μια ιδεα...

Κανε καμια αναζητηση να μαθεις ποια ειναι τα καλα stepings...... και οταν πας να αγορασεις να κοιτας το steping και να κρινεις!!! Προσπαθησε να βρεις κανεναν E0 (και οι D0 καλοι ειναι) κοιτα εδω (http://www.intel.com/support/motherboards/server/sb/cs-012690.htm) και πιστευω θα καταλαβεις τι θα πρεπει να λεει επανω το κουτακι της intel... οποτε να παει καλα ο cpu :D !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.