benhour Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 απαντιστε μου σαυτο το φιλοσοφικο ερωτημα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Ιανουάριος 18, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 για δειτε αυτο το link και πειτε μου τι ειναι αυτο κουλο στο νουμερο 3!!http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?Submit=list&catalog=48&DEPA=0&Order=priceD&CMP=KNC-0vertur3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Ιανουάριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 k με 1 γιγα υπαρχει κ με αλλα πολλα χαρακτηριστικα...το θεμα ειναι οτι ειναι για επεξεργασιες εικονας,γραφικων κτλ κ οχι γι'αυτο που θα ηθελες...δηλαδη παιχνιδια,benches κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Ιανουάριος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 ξερω οτι ειναι σαν τις quanntro αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα η συγεκριμενη ειναι και παιχνιδια!!(ετσι λεει!!)!για quantro και παρομιου στηλ(απικονισι σε 4 οθονες κλπ) ιξερα οτι υπαρχουν αλλα αυτη συμφονα με τον κατασκευαστη κανει και για παιχνιδια!!(διλαδι doom 3 χορις καθολου συμπιεση στα textures!!)κουφο μου ακουγετε να παιζει και παιχνιδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Ιανουάριος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 γιατι αν ειναι ετσι να την δοσο τη ριμαδα την χ800χτ pe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Για την wildcat λές? Ναί θα σου τρέξει παιχνίδια αλλά όχι με το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Οι drivers είναι optimised για άλλες δουλειές και στα παιχνίδια καταποντίζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.