Jump to content

Gigabyte 9600 pro Πρόβλημα?

BloodyHeaven

Recommended Posts

Έχω την εξής κάρτα πάνω σε μία asus a78nx-e deluxe και μια οθόνη Nec multisync fe750+. Ενώ έχω την φωτεινότητα και την αντίθεση απο τις ρυθμίσεις τησ οθόνης στο τέρμα η εικόνα μοιάζει να είναι σκοτεινή και μουντή πράγμα που εντοπίζω εντονότερα όταν βλέπω ένα dvd ή divx. Παίζει να είναι τίποτα απο την κάρτα ή κάποια άλλη ρύθμιση? Απο drivers έχω τους catalyst 4.12

το ιδιο συνεβενε στην 5900 του bro!δοκιμασε τους drivers με τους οποιους ηρθε η καρτα μπας και φτιαξει!επισης πρωτα εξετασε την περιπτωση να υπαρχει προβλημα με το καλωδιο της οθονης(πραγμα πολυ πιθανο)!

Tελικά δοκίμασα και τους omega και το πρόβλημα συνεχίζει. Ενώ η φωτεινότητα του desktop είναι μια χαρά τα video και τα παιχνίδια είναι ένα τόνο πιο σκούρα. Αλλάζοντας το gamma μέσω του Radlinker αλλα και των ρυθμίσων του desktop το αποτέλεσμα παραμένη το ίδιο. Παίζει μήπως να έχω κάποια ρύθμιση στην vga λάθος? Μένει να κοιτάξω τπτ άλλο? Help παιδιά γιατι με βλέπω για αλλαγή monitor και μάλλον άδικα... :089:

Tελικά δοκίμασα και τους omega και το πρόβλημα συνεχίζει. Ενώ η φωτεινότητα του desktop είναι μια χαρά τα video και τα παιχνίδια είναι ένα τόνο πιο σκούρα. Αλλάζοντας το gamma μέσω του Radlinker αλλα και των ρυθμίσων του desktop το αποτέλεσμα παραμένη το ίδιο. Παίζει μήπως να έχω κάποια ρύθμιση στην vga λάθος? Μένει να κοιτάξω τπτ άλλο? Help παιδιά γιατι με βλέπω για αλλαγή monitor και μάλλον άδικα... :089:

Mήπως να κοιτάξεις και την οθόνη σου λίγο...

Δοκίμασε την και σε κάποιο άλλο σύστημα..

και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και άλλαξα την οθόνη τελικά :038:

Sux :100: την οθόνη την πήρα μαζί με το σύστημα της υπογραφής γιατί τα βρήκα όλα αυτα σε τιμή ευκαιρίας και δεν ειναι παραπάνω απο 2 χρονών. Χώρια απο αυτο θεωρείται μια πολυ καλή CRT. Δεν θέλω να γυρίσω πάλι πίσω στην παλιά Hitachi. Kλαψψψψψψ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.