Warlord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 παιδες εχω την vga της υπογραφης.της εχω πειραξει το bios με Vthrottle 1.4V apo 1.2Vdefault.με το RT εχω ξεκλειδωσει το 1 vp οποτε τρεχει 12x1,6vp(τα 4 extra pipelines κανουν artifacts).σε 3d mode φτανει 425/870.σαυτα τα ρολογια ομως κανει αρτιφακτς στο powerdvd κ γενικως σε video playback στα μαυρα σημεια.(κανει μπλε κουκκιδες)οποτε τα βαζω default οποτε ειναι να δω dvd.το περιεργο ομως ειναι οτι στα default ρολογια το gpu core temp ειναι ψηλοτερο!φτανει κ 63 βαθμους!οταν ομως ανεβαζω το πυρηνα πεφτει κ στους 50!!(ολαυτα σε idle η τεσπα σε dvdplayback)πως γινεται αυτο??ταναποδο δε θαταν το λογικο???(με vthrotthle default 1.2 σε idle δινει 45)
benhour Ιανουάριος 18, 2005 #3 Ιανουάριος 18, 2005 παιδες εχω την vga της υπογραφης.της εχω πειραξει το bios με Vthrottle 1.4V apo 1.2Vdefault.με το RT εχω ξεκλειδωσει το 1 vp οποτε τρεχει 12x1,6vp(τα 4 extra pipelines κανουν artifacts).σε 3d mode φτανει 425/870.σαυτα τα ρολογια ομως κανει αρτιφακτς στο powerdvd κ γενικως σε video playback στα μαυρα σημεια.(κανει μπλε κουκκιδες)οποτε τα βαζω default οποτε ειναι να δω dvd.το περιεργο ομως ειναι οτι στα default ρολογια το gpu core temp ειναι ψηλοτερο!φτανει κ 63 βαθμους!οταν ομως ανεβαζω το πυρηνα πεφτει κ στους 50!!(ολαυτα σε idle η τεσπα σε dvdplayback)πως γινεται αυτο??ταναποδο δε θαταν το λογικο???(με vthrotthle default 1.2 σε idle δινει 45)ενεργοποιητε ο σενσορας της καρτας και φερνουν γρηγοροτερα τα ανεμιστιρια!την κανει αυτη την εξηπναδα η albatron!!(αυτο συμβαινει στη καρτα του bro!)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.