Jump to content

ειναι δυνατον??

Warlord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες εχω την vga της υπογραφης.της εχω πειραξει το bios με Vthrottle 1.4V apo 1.2Vdefault.με το RT εχω ξεκλειδωσει το 1 vp οποτε τρεχει 12x1,6vp(τα 4 extra pipelines κανουν artifacts).σε 3d mode φτανει 425/870.σαυτα τα ρολογια ομως κανει αρτιφακτς στο powerdvd κ γενικως σε video playback στα μαυρα σημεια.(κανει μπλε κουκκιδες)οποτε τα βαζω default οποτε ειναι να δω dvd.το περιεργο ομως ειναι οτι στα default ρολογια το gpu core temp ειναι ψηλοτερο!φτανει κ 63 βαθμους!οταν ομως ανεβαζω το πυρηνα πεφτει κ στους 50!!(ολαυτα σε idle η τεσπα σε dvdplayback)πως γινεται αυτο??ταναποδο δε θαταν το λογικο???

(με vthrotthle default 1.2 σε idle δινει 45)

παιδες εχω την vga της υπογραφης.της εχω πειραξει το bios με Vthrottle 1.4V apo 1.2Vdefault.με το RT εχω ξεκλειδωσει το 1 vp οποτε τρεχει 12x1,6vp(τα 4 extra pipelines κανουν artifacts).σε 3d mode φτανει 425/870.σαυτα τα ρολογια ομως κανει αρτιφακτς στο powerdvd κ γενικως σε video playback στα μαυρα σημεια.(κανει μπλε κουκκιδες)οποτε τα βαζω default οποτε ειναι να δω dvd.το περιεργο ομως ειναι οτι στα default ρολογια το gpu core temp ειναι ψηλοτερο!φτανει κ 63 βαθμους!οταν ομως ανεβαζω το πυρηνα πεφτει κ στους 50!!(ολαυτα σε idle η τεσπα σε dvdplayback)πως γινεται αυτο??ταναποδο δε θαταν το λογικο???

(με vthrotthle default 1.2 σε idle δινει 45)

ενεργοποιητε ο σενσορας της καρτας και φερνουν γρηγοροτερα τα ανεμιστιρια!την κανει αυτη την εξηπναδα η albatron!!(αυτο συμβαινει στη καρτα του bro!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.