Jump to content

Πως επιλέγετε ποια υλοποίηση θα αγοράσετε;

sakis_the_fraud

Πως επιλέγετε ποια υλοποίηση θα αγοράσετε;  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για να γινω πιο ξεκαθαρος...

Ειδα ολες τις υλοποιησεις της 9800 GTX, και μιας και ηταν και οι 18 (τοσες εχω δει εγω) με την εργοστασιακη ψυκτρα και τα ιδια ρολογια, αρχισα να αναρωτιεμαι με ποιο κριτηριο μπορει καποιος να διαλεξει ποια απο ολες να αγορασει.

Ετσι εκανα αυτο το Poll!

Εαν ψηφισετε παραπανω απο 1, γραψτε τα και στο ποστ σας. ;)

Πανω που το σκεφτομουν...Ιδρωνεις να φτιαξεις ενα ομορφο pc και ερχεται ο αλλος με το πρασινο τρολ να στο κανει λατερνα..Ακομα και αν δεν φαινεται ξερεις οτι υπαρχει..

Αυτα για μενα που δεν βαζω νερα σε καρτα...Η foxconn ειναι κουκλι ας πουμε...

Υ.Γ. εκτος τωρα αν το πρασινο τρολ ειναι πολυ φτηνοτερο η ανεβαινει πολυ καλυτερα, αλλα σπανια βλεπουμε πλεον σημαντικες διαφορες στο oveclockability λογω υλοποιησης.

Σακη είναι και οι επιδόσεις που παίζουν ρόλο..(εκτός αν έχουν όλες τις ίδιες)

Μήπως να έμπαινε μια απάντηση ακόμη?

Σακη είναι και οι επιδόσεις που παίζουν ρόλο..(εκτός αν έχουν όλες τις ίδιες)

Μήπως να έμπαινε μια απάντηση ακόμη?

Αφου γραφει πως εχουν τα ιδια ρολογια..Αντε να εχουν κανα timing στις μνημες διαφορετικο αλλα δεν εχω δει διαφορες.

Λοίπον παρόλο ποσυ σχέτικα πίστεύω είναι μια αρκέτα κάλη ίδεα ως δήμοσκόποιση δεν είδα τα σημάντικα που είναι οι εγγυήσεις και επείδη τελευταια τραβάω μεγάλο νταλκα θα εξηγήσω:

Η εγγύηση της evga είναι εφ ορου ζώης ενώ της msi για 3 χρόνια ενώ και οι 2 κάρτες είναι στην ίδια τιμή.

Επίσης γιατί να αγοράσω κάρτα msi άπο την στίγμη που ούτε υδρόψυξη δεν μπορώ να βάλω και να μην χαλάσω την εγγυήση ένω η BFG π.χ. δεν έχει τέτοια..."υπαρξιακά"

Αν το δείς πάντα αφτός είναι ο πιο σοβαρός παράγοντας.

Μέτα έρχεται η φήμη της εταιριάς και μέτα η τιμή μετά φυσίκα και η ψυκτρούλα :p

Λοίπον παρόλο ποσυ σχέτικα πίστεύω είναι μια αρκέτα κάλη ίδεα ως δήμοσκόποιση δεν είδα τα σημάντικα που είναι οι εγγυήσεις και επείδη τελευταια τραβάω μεγάλο νταλκα θα εξηγήσω:

Η εγγύηση της evga είναι εφ ορου ζώης ενώ της msi για 3 χρόνια ενώ και οι 2 κάρτες είναι στην ίδια τιμή.

προστεθηκαν αλλες 2 επιλογες. (thanks to Vag :) )

Εγώ διαλέγω τη πιο φθηνή.

Όλες ίδιες είναι αν βγάλεις τα αυτοκόλητα.

Το συνοδευτικό software το πληρώνεις με το παραπάνω οπότε δεν με απασχολεί...

Πολλές φορές διαλέγεις και όποια βρείς. Λόγο διαθεσιμότητας...

Την ποιο φτηνή από εμένα..που ''πηγαίνει'' καλά.

Προτήμησα την msi αντί της XFX για 10Ε...και ως γνωστον το δις εξ'αμαρτην ουκ ανδρός σοφού.

Επίσης πρέπει να μαθαίνουμε όχι μόνο απο τα λάθη μας αλλά και απο τα λάθοι των άλλων.

Για αυτά τα 10Ε τελος πάντων ύπαρχει περίπτωση να έχσα 300...:sauer007:

Αυτό δεν νομίζης πώς είναι σοβαρός παράγοντας???

απλά ASUS!

Δηλώνω κολημένος με αυτή την εταιρία! Δεν την αντικαθιστώ με καμια...

• 3 weeks later...

Oc κι απο μενα πρωτα απ'ολα. Μετα η φημη της εταιριας αν και παντα προτιμω τις πιο γνωστες μαρκες. Παντως κι εμενα με ετσουξε η εγγυση σε αλλο προιν (mobo) και το νοιωσα για τα καλα οτι παιζει μεγααααλο ρολο τελικα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.