sakis_the_fraud Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Για να γινω πιο ξεκαθαρος... Ειδα ολες τις υλοποιησεις της 9800 GTX, και μιας και ηταν και οι 18 (τοσες εχω δει εγω) με την εργοστασιακη ψυκτρα και τα ιδια ρολογια, αρχισα να αναρωτιεμαι με ποιο κριτηριο μπορει καποιος να διαλεξει ποια απο ολες να αγορασει. Ετσι εκανα αυτο το Poll! Εαν ψηφισετε παραπανω απο 1, γραψτε τα και στο ποστ σας.
Astakos Απρίλιος 2, 2008 #2 Απρίλιος 2, 2008 Πανω που το σκεφτομουν...Ιδρωνεις να φτιαξεις ενα ομορφο pc και ερχεται ο αλλος με το πρασινο τρολ να στο κανει λατερνα..Ακομα και αν δεν φαινεται ξερεις οτι υπαρχει..Αυτα για μενα που δεν βαζω νερα σε καρτα...Η foxconn ειναι κουκλι ας πουμε...Υ.Γ. εκτος τωρα αν το πρασινο τρολ ειναι πολυ φτηνοτερο η ανεβαινει πολυ καλυτερα, αλλα σπανια βλεπουμε πλεον σημαντικες διαφορες στο oveclockability λογω υλοποιησης.
xrist Απρίλιος 2, 2008 #3 Απρίλιος 2, 2008 Σακη είναι και οι επιδόσεις που παίζουν ρόλο..(εκτός αν έχουν όλες τις ίδιες)Μήπως να έμπαινε μια απάντηση ακόμη?
Astakos Απρίλιος 2, 2008 #4 Απρίλιος 2, 2008 Σακη είναι και οι επιδόσεις που παίζουν ρόλο..(εκτός αν έχουν όλες τις ίδιες)Μήπως να έμπαινε μια απάντηση ακόμη?Αφου γραφει πως εχουν τα ιδια ρολογια..Αντε να εχουν κανα timing στις μνημες διαφορετικο αλλα δεν εχω δει διαφορες.
masxerofkartis143 Απρίλιος 2, 2008 #5 Απρίλιος 2, 2008 Λοίπον παρόλο ποσυ σχέτικα πίστεύω είναι μια αρκέτα κάλη ίδεα ως δήμοσκόποιση δεν είδα τα σημάντικα που είναι οι εγγυήσεις και επείδη τελευταια τραβάω μεγάλο νταλκα θα εξηγήσω: Η εγγύηση της evga είναι εφ ορου ζώης ενώ της msi για 3 χρόνια ενώ και οι 2 κάρτες είναι στην ίδια τιμή. Επίσης γιατί να αγοράσω κάρτα msi άπο την στίγμη που ούτε υδρόψυξη δεν μπορώ να βάλω και να μην χαλάσω την εγγυήση ένω η BFG π.χ. δεν έχει τέτοια..."υπαρξιακά" Αν το δείς πάντα αφτός είναι ο πιο σοβαρός παράγοντας. Μέτα έρχεται η φήμη της εταιριάς και μέτα η τιμή μετά φυσίκα και η ψυκτρούλα
sakis_the_fraud Απρίλιος 2, 2008 Author #6 Απρίλιος 2, 2008 Λοίπον παρόλο ποσυ σχέτικα πίστεύω είναι μια αρκέτα κάλη ίδεα ως δήμοσκόποιση δεν είδα τα σημάντικα που είναι οι εγγυήσεις και επείδη τελευταια τραβάω μεγάλο νταλκα θα εξηγήσω:Η εγγύηση της evga είναι εφ ορου ζώης ενώ της msi για 3 χρόνια ενώ και οι 2 κάρτες είναι στην ίδια τιμή. προστεθηκαν αλλες 2 επιλογες. (thanks to Vag )
Obijuan83 Απρίλιος 2, 2008 #7 Απρίλιος 2, 2008 Tην πιο φτηνή αν όλες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά σε χρονισμούς και είδος μνήμης.
Ignatios Απρίλιος 3, 2008 #9 Απρίλιος 3, 2008 Εγώ διαλέγω τη πιο φθηνή.Όλες ίδιες είναι αν βγάλεις τα αυτοκόλητα.Το συνοδευτικό software το πληρώνεις με το παραπάνω οπότε δεν με απασχολεί...Πολλές φορές διαλέγεις και όποια βρείς. Λόγο διαθεσιμότητας...
masxerofkartis143 Απρίλιος 3, 2008 #11 Απρίλιος 3, 2008 Την ποιο φτηνή από εμένα..που ''πηγαίνει'' καλά.Προτήμησα την msi αντί της XFX για 10Ε...και ως γνωστον το δις εξ'αμαρτην ουκ ανδρός σοφού.Επίσης πρέπει να μαθαίνουμε όχι μόνο απο τα λάθη μας αλλά και απο τα λάθοι των άλλων. Για αυτά τα 10Ε τελος πάντων ύπαρχει περίπτωση να έχσα 300...:sauer007:Αυτό δεν νομίζης πώς είναι σοβαρός παράγοντας???
midkin Απρίλιος 5, 2008 #12 Απρίλιος 5, 2008 απλά ASUS!Δηλώνω κολημένος με αυτή την εταιρία! Δεν την αντικαθιστώ με καμια...
_Chris_ Απρίλιος 25, 2008 #15 Απρίλιος 25, 2008 Oc κι απο μενα πρωτα απ'ολα. Μετα η φημη της εταιριας αν και παντα προτιμω τις πιο γνωστες μαρκες. Παντως κι εμενα με ετσουξε η εγγυση σε αλλο προιν (mobo) και το νοιωσα για τα καλα οτι παιζει μεγααααλο ρολο τελικα...
sakis_the_fraud Απρίλιος 25, 2008 Author #16 Απρίλιος 25, 2008 ας ψηφισω και γω...την πιο φτηνη θα διαλεγα και οτι μας βγει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.