Jump to content

Ρε παιδια γινεται πιο γρηγορο αυτο;;;;;

loner

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια. Είναι το πρωτο post που κανω σε αυτή την κατηγορια και γι’αυτό τυχον χαζες αποριες μην σας ξενισουν….. . Λοιπον εχω έναν athlon XP 2000 1,67Ghz. Η μητρικη που εχω είναι η Gigabyte GA 7VA. Όπως καταλαβαινετε δεν είναι απόλυτα και η ακμη της τεχνολογιας και τα δυο. Πριν όμως τον αναβαθμισω -και καθοτι ο τετρατροχος συντροφος τρωει τα τυχον λεφτα που πηγαιναν για αναβαθμιση- θα ηθελα να τον υπερχρονισω ειτε λιγο ειτε πολύ για να αυξηθουν οι επιδοσεις του. Η ερωτηση μου είναι ευλογη πιστευω. Ποσο υπερχρονισιμη είναι αυτή η μητρικη και μεχρι τι συχνοτητα μπορω να φτασω τον επεξεργαστη χωρις να τιναχτει στον αερα;;;;;; ;). Και βεβαια με ποιον τροπο ετσι; Συνολικα το κουτι εχει 3 μεγαλα κουλερακια και αλλα 3-4 μικρα….. Δεν θα ηθελα να κανω απιστευτα πραγματα. Απλα να βελτιωθει οσο γινεται με αυτά τα δεδομενα η ταχυτητα του συστηματος μου……….. Περιμενω τις προτασεις σας…… Ευχαριστω!

Υ.Γ. Μεχρι ποιον ΑΜD δεχεται αυτή η μητρικη; Καποιος μου ειπε μεχρι και για τον Βarton 3000+ (Αντε βρες τον τωρα….). Ισχυει;;;;;;

αυτες οι μητρτικες (είχα την 7 vax) δεν κλειδώνουν την συχνότητα των pci , Agp οπότε ίσως έχεις πρόβλημα αν δεεν είναι ποιότητας οι αντίστοιχες κάρτες .

Mε Gigabyte ΚΤ400 έφτασα απόλυτα σταθερά 182ΜΗζ FSB. Δοκίμασε.

Aπο BIOS το ρυθμιζω η απο το easy tune 4 που συνοδευει την μητρικη;

Ακριβώς ίδια μητρική είχα και γω [και την έκαψα] και φιλοξενουσε 2.400+@2.42~ max [επίσης καμμένος] .

Άσε το easy tune , το μόνο που κάνει είναι να δεσμέυει πόρους απο το σύστημα . Με wire trick θα γίνει η δουλειά κάνε search κάπου είχα βάλει τον interactive οδηγό σε link.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.