uNder_be@t Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 Λοιπόν, έχω αρκετά ερωτήματα για το καινούργιο μου απόκτημα, την ASUS K8N (όχι deluxe)..1)Παρουσιάζει συχνές ασυμβατότητες με hardware?? Κάτι τέτοιο μου είπε ένας φίλος μου ψυχάκιας..2)Οι μνήμες έχουν αυτή την επιλογή που δεν θυμάμαι πως λένε για να αυξάνεται ο ρυθμός επικοινωνίας μεταξύ τους?Κ αν ναι σε ποιες θέσεις γιατί δεν έχει χρώματα που έχουν συνήθως, όλα μαύρα είναι.. Θα έχει πρόβλημα η εγκατάσταση μίας DIMM στη θέση 1 ή πρέπει να μπεί στο 2 ή στο 3?3)Τελικά είναι το AGP και το PCI κλειδωμένα? Στις οδηγίες γράφει "Fixed AGP/PCI frequencies" αλλά ρωτάω για σιγουριά...Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Συγκεκριμένα για το asus δε γνωρίζω, ασυμβατότητες σε μνήμες θα περίμενα όπως πάνω κάτω σε όλες τις μητρικές. Για το asus συγκεκριμένα γνωρίζω πως αν βάλεις pc2700 μνήμες, δε δίνει το διαιρέτη για 200 δηλ. δε μπορείς να τις παίξεις σα pc3200. Γενικότερες ασυμβατότητες του NF3 δεν έχω παρατηρήσει ενω είναι o/c'd και αρκετά φορτωμένο (2 κάρτες ήχου, μια tv tuner, 4 οπτικά και 2 δίσκοι σε raid)Αν αναφέρεσαι στο CPC (command per clock) και αν δεν έχουν πρόβλημα οι μνήμες σου να το έχεις σε 1Τ (enable), κερδίζει αρκετά σε επιδόσεις. Θεωρητικά dimm βάζεις όπου θέλεις χωρίς πρόβλημα, πρακτικά καλύτερα να ξεκινήσεις από το 1ο. Το 754 είναι single channel, όσα dimm και να βάλεις single θα παίζει χωρίς διαφορά σε επιδόσεις.AGP/PCI είναι κλειδωμένα. Από ένα σημείο και πέρα στο ΗΤΤ (>250) μπορείς να βάλεις στο AGP 67 ή 68 για σταθερότητα στο o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder_be@t Ιανουάριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma... 4 οπτικά... Ποιος εισαι ρε μεγαλε, ο Highlander της Λαμιας;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.