illusion Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 ΈΧω 2 pc με ίδιο hardware και έναν εκτυπωτή hp 3820 με τον οποίο θέλω να τυπώνω και από τα 2 pc. Πέρα από την λύση του data switch που ξέρω οτι θα μου προτείνετε, έχω δοκιμάσειτο εξής: Τον σύνδεσα στο ένα pc παράλληλα και στο άλλο usb.Το παράξενο είναι πως όταν τυπώνει στο ένα κανονικά, δεν τυπώνειστο άλλο. Ένω με usb σύνδεση τυπώνει κανονικά, στον υπολογιστή με τηνπαράλληλη σύνδεση ενώ έχει εκγατασταθεί σωστά, του δίνω εντολή να τυπώσει,εμφανίζεται κάτω δεξιά το εικονίδιο και γράφει printing, ο εκτυπωτής δεν τραβάειχαρτί. Μόλις τον κλείσω από το power button, και τον ξαναανοίξω τότε τυπώνεικανονικά! Αν τον κλείσω, του αλλάξω μπρίζα σε άλλο πολύμπριζο τότε τυπώνει κανονικά σε στον υπολογιστή με παράλληλη σύνδεση αλλά σε αυτόν με usb κάνει τοίδιο ακριβώς πρόβλημα (πρέπει να τον κλείσω και να τον ξαναανοίξω για να πάρει χαρτί)
stavpal Ιανουάριος 17, 2005 #2 Ιανουάριος 17, 2005 ε βάλτα και τα δύο ως usb....τουλάχιστον με hp 990 που έχω δεί δουλεύει....
varelasj Ιανουάριος 17, 2005 #3 Ιανουάριος 17, 2005 Τα pc τα εχεις σε lan??? Aν ναι τοτε δε χρεαιζεται να ειναι συνδεμενος και στα 2 pc...
illusion Ιανουάριος 17, 2005 Author #4 Ιανουάριος 17, 2005 Τα pc δεν είναι σε δίκτυο. Δυστυχώς η θέση τους είναι τέτοια που δεν μπορώ να τα συνδέσω και τα 2 usb διότι η πρόσβαση στις συγκεκριμένες θύρες είναι δύσκολη και ο χρήστης δεν έχει την δυνατότητα να βγάζει και να βάζει κάθε λίγο καλώδια
illusion Ιανουάριος 17, 2005 Author #5 Ιανουάριος 17, 2005 Δοκίμασα data switch αλλά ενώ με το ένα pc τυπώνει κανονικά, με το άλλο πρέπει να του βγάλεις το παράλληλο καλώδιο για να πάρει το χαρτί
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.