MaD Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 έχω μείνει έξω από το παιχνίδι καιρό και δεν ξέρω τπτ .. Πως θα εγκαταστήσω τον sata maxtor που αγόρασα .. ? Οχι η hardware εγκατάσταση ... για να τον κάνω primary σκληρό ( να έχω τα win klp) πρέπει να κάνω πάλι εγκατάσταση τα xp ? τον ide που έχω θα τον αφήσω master ? μπορώ να φορμάρω τον σατα και να του περάσω το ghost clone που έχω ? Η μητρική έχει κάτι drivers αλλα είναι raid .. αυτους πρέπει να βάλω ? HEELP! ... :102: :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Ναι πρεπει να του περασεις win αν θες να τα εχει αυτο.... απλα στην εγκατασταση πρεπει των win (οταν ακομα ειναι στη μπλε οθονη) πρεπει να περασεις τους drivers του sata controler.... δε θυμαμαι πιο κουμπι πρεπει να πατησεις...καποιο απο τα F ειναι παντως! Μπορεις βεβαια και να κανεις image τον σκληρο που εχεις τωρα και να περασεις τα αρχεια ολα οπως ειναι στον αλλο αλλα αυτο ειναι καπως πιο δυσκολο.... Επισης οι sata δεν εχουν jumpers o καθε sata εχει δικο του καναλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Ιανουάριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 μάλλον τα έφτιαξα όλα .. θα του βάλω και τον clono και όλα οκ .. τσάμπα ποστ .. :}πάνω στην απόγνωση .. ;pευχαριστώ , f6 είναι το κουμπί πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Ιανουάριος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 εχμ .. να και το πρόβλημα ... γκρροκ τα partitions , τα έκανα active , το πρώτο που έβαλα τον κλόνο είναι primary ..αλλά .. όταν βάλω το μηχάνιμα να bootαρει απο τον σατα (scsi) , δεν μπορεί .. instert a boot disk κλπ ... Τι έγινε λάθος ? έπρεπε να κάνω κάτι άλλο πιο μπροστά ? πάντως αναγνωρίζεται κανονικά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Για δοκιμασε χωρις τον ide σκληρο πανω....ή εστω κλειστον απο το bios..... επισης ριξε μια ματια μηπως η mobo σου εχει επιλογη σατα και την scsi την εχει για αλλες συσκευες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Ιανουάριος 17, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 οχι είδα το manual και λεει για σατα βαλε scsi .. τον είχα κλείσει και τον άλλο σκληρό τελείως .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Τοτε δοκιμασε να κανεις ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Τοτε δοκιμασε να κανεις ξανα setup τα win αλλα μονο με τον sata πανω!!! Τον αλλο αστον εκτος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Ιανουάριος 17, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 με σκοτώνεις πριν μια εβδομάδα έκανα ... άλλη λύση δεν υπάρχει ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 με σκοτώνεις πριν μια εβδομάδα έκανα ... άλλη λύση δεν υπάρχει ? ...Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι μπας και... να σου πω και κατι αλλο μπας και πειραξες το boot.ini (που δε νομιζω....αλλα τεσπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Ιανουάριος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 μπα... θα κάνω μια δυο δοκιμές ακόμα και ποστάρω . Ευχαριστώ φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar Ιανουάριος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αν δεν το εχεις κανει ηδη, κοιτα αν στο βιος εχει καποια επιλογη καπως : "scsi boot order", στο δικο μου εχει τετοια και απο εκει βαζεις σατα η scsi (κοιτα αν ειναι προεπιλεγμενο το scsi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Ιανουάριος 17, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 δεν έχει τέτοιο πράμα δυστυχώς.. Λοιπόν οι δοκιμές μου ήταν να βγάλω τελείως τον ide , και να βάλω και τον σατα στην σατα 2 ... ΤΙΠΟΤΑ ...Δεν θέλω format ... κανένας άλλος με αυτή την μητρτική ? άλλη ιδέα ..? Τελευταία λύση το install των win ... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Ιανουάριος 17, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 τελικά η λύση ήρθε με το να βγάλω τελείως τον ide ώστε να δει τον σατα ως c: , εγκατάσταση τον win , εγκατάσταση του ide και game overΣας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.