Jump to content

Θερμοκρασίες

papias1442169090

Recommended Posts

(Γράφω ελληνικά)Γεία σας, :033: θα ήθελα να ρωτήσω αν οι θερμοκρασίες που έχω στον επεξεργαστή ειναι κανονικές γιατί μου φαίνονται λίγο υψηλές

Έχω έναν P4 3.2HT presscot και δουλέυει στα windows με 41-45c και σε παιχνίδια ως και 63c :eek:.Είναι λογικό

Το Gigabyte rocket δεν μου θυμίζει τίποτα.....χαλκός, αλουμίνιο-χαλκός, με 8άρη φάν...τι είναι αυτό....για extra της μαμήσιας ψύξης και με αλλαγμένη πάστα και χωρίς o/c δεν είσαι καλά....δές λίγο το airflow στο κουτί σου για αρχή.

μερικοι απο το pctechnology εχουν προσπαθισει να καψουν επιτιδες prescott και δεν τα καταφερανε!!(εφτασε 100 και δεν επαθε τιποτα)!προσωπικα μια φορα μου πηγε 90 οταν κσεχασα να δοσω ρευμα στο πελτιερ και δεν επαθε τιποτα(northwood βεβαια!αλλα αποτι λενε οι prescott αντεχουν το ιδιο και καλυτερα)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.