Jump to content

pro evolution soccer 4

steve_m

Recommended Posts

Εγώ το παίζω με την 6600 gt.Τρέχει μια χαρά και δεν βγάζει τίποτα το παράξενο!Το παιχνίδι είναι τέλειο και δεν πιστεύω να συγκρίνεται με κανένα άλλο(πχ FIFA) :)

Παιδια μονο το ΑΑ δε δουλευει.ΑF+Vsync δουλευουν.το οτι οι παιχτες φαινονται pixeliασμενοι ειναι σωστο μιας κ δε δουλευει το ΑΑ.

κατι αλλο.ρε σεις εμενα μονο στα 60hz δουλευει στα 60fps...(με vsync on)

εσας?

Πάντως αυτό που λέτε για pixelιασμα των γηπέδων εγώ το βλέπω στα medium και low quality!

Με την GeForce 4 Ti4200 1024*768 high quality το παιχνίδι εμένα πάει τέλεια!

Το gameplay θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο απο το Pro 3

- Μπαίνουν γκολ έξω από την περιοχή

- Δεν δίνει τόσο εύκολα κόκκινες μέσα στον αγώνα

- Το πλεονέκτημα έχει διορθωθεί

- Δεν μπαίνουν όλη την ώρα γκολ με κεφαλιές

- Οι παίκτες είναι πιο ευλυγιστοι

- Όλο και περισσότερα πρόσωπα μοιάζουν με τα αληθινά (π.χ Δέλλας,Rooney,Dida............)

και πολλά άλλα!

Το κορυφαίο είναι με τον Rivaldo που αρκετές φορές όταν πας να βαρέσεις σουτ και είναι σε θέση που θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το δεξί πόδι (έχει domination foot το αριστερό) κάνει την θεϊκή κίνηση (σαν τακουνάκι) και χρησιμοποιεί το αριστερό. Αυτή την κίνηση την έκανε και όταν ήθελε να βγάλει σέντρες και ήταν στη δεξιά πλευρά (χρυσές εποχές στην Barcelona και Βραζιλία)

Το μόνο Bug που το έχω ξαναπεί είναι στο Master League όταν έχεις ξεκλειδώσει τις κλασικές ομάδες, μετά από την πρώτη season εμφανίζονται Maradona, Pele, Zico και λοιποί αστέρες 17 χρονών με τέρμα τα στατιστικά.ΕΛΕΟΣ

Επειτα απο την αγορα του νεου μου συστηματος βασισμενο σε intel (εχω αναφερει λεπτομεριες σε αλλο post) το παιχνιδι φαινεται ιδιο τοσο με την καρτα της υπογραφης μου οσο και με την albatron 6600GT pcx.Aρα καταληγω οτι εχει χειροτερα γραφικα απο το PES3 τελεια και παυλα!!

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.