Jump to content

pro evolution soccer 4

steve_m

Recommended Posts

Τοσο καιρο που εχει βγει το παιχνιδι δεν εχω ακουσει κανεναν να παραπονιεται για τα ασχημα γραφικα που εχει το παιχνιδι,τουλαχιστον σε οσους εχουν ΑΤi .Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθουν ,το επισημο πατσ δεν κανει τιποτα (σε οσους το εχω δει ειμαστε με καταλιστ 4.6 μεχρι 4.12.Οσοι εχετε Nvidia σας φαινεται φυσιολογικο αυτο που βλεπετε στην οθονη "σα να διαλυονται τα πιξελ"

!!!!!

πιο συγκεκριμενα συγκρινοντας το με το 3 : δεν ειναι γυαλιστερο,τα διχτυα δεν φτιαχνουν ουτε με τα φιλτρα στο τερμα(οπτικα εννοω οχι οταν η μπαλα μπαινει στο πλεκτο) ,επιπλεον οσο και να ανοιξω τα φιλτρα το παιχνιδι δεν βελτιωνεται αρκετα οπως το 3

Φιλε μου εγω με την fx 5900 το βλεπω μια χαρα,πολυ καλυτερο απο το περσινο σε γραφικα και πιο ελαφρυ για την καρτα,μαλλον κανανε καλη δουλεια φετος,επισης υπαρχει και αυτη η γυαλαδα που λες,μηπως φταινε οι drivers σου?

Ρε παιδιά πώς γινεται να το βλεπετε τοσο καλα ενω εμεις (τρία ατομα με 9800προ,9800προ,9600χτ ) να το βλεπουμε πολυ χειροτερα απο το τρια.Δεν χρησιμοποιητε καταλυστ?

Εγώ παιδιά που το έπαιξα για λίγο, το έπαιξα σε έναν υπολογιστή με 5200FX όπως η δικιά μου, αλλά δεν ξέρω τα λοιπά στοιχεία του μηχανήματος...

Έβαλα τις πιο φτωχές ρυθμίσεις και έπαιξα, αλλά και στις ανώτερες (βέβαια κόλλαγε) δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά στα γραφικά (σαν εικόνα).

Δεν μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε το παιχνίδι από άποψη γραφικών...

Βέβαια δεν είμαι και ο πλεον αρμόδιος μιας και η κάρτα μου ήταν για κλάμματα...

Αρχική απάντηση από steve_m [Χθες, στις 22:38]

Ρε παιδιά πώς γινεται να το βλεπετε τοσο καλα ενω εμεις (τρία ατομα με 9800προ,9800προ,9600χτ ) να το βλεπουμε πολυ χειροτερα απο το τρια.Δεν χρησιμοποιητε καταλυστ?

Εγω τα βλεπω τζαμι, αλλα και παλι δεν με ευχαριστει σαν παιχνιδι..

Δεν εχω τους καταλυστ, εχω βαλει τους τελευταιους Ωμεγα!!!!!

Αλλα αυτο το πληθος βρε παιδια, ειναι μια αϊδια.. κατι ισιες, ορθιες γραμμες.... Αισχος!!!!! Αν το δειτε απο το πλαι θα καταλαβεται.. :getlost:

9600αρης εδω....ΜΕ catalyst...ΟΛΑ ΤΖΕΤ..και φανταστειτε οτι παιζει σε μηχανακι με 700αρι AMD!!!

Το pro3 δεν μου επαιζε χωρις patch,αλλα και με το patch επαιζε μονο 600*800!!!,αυτο "φυσαει".ΤΑ εχω ολα φουλ και πηγαινει τελεια...Οι τυποι καναν καλη δουλεια απο τη μερια του να παιζει παντου(χωρις patch).Τα γραφικα ειναι εμφανως βελτιωμενα σε μπαλα,πως αυτη κυλαει,δικτυα και κινηση παιχτων.

Συμφωνω με το οτι ο κοσμος ειναι χαλια..ΑΛΛΑ ΣΤΑ δια-αρχι μας...Το παιχνιδι ηταν -ειναι- και θα ειναι αρρωστειαααααααα.

:banging:

Αρχική απάντηση από schumifer

Το παιχνιδι είναι Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η .

Μην το δίνετε σε ανθρώπους που αγαπάτε εκτός κι αν έχουν ατελείωτες ώρες ελεύθερες.

υπογραφή

’λλος ένας καμμένος

Έγραψες...:worship: :clap:

Αρχική απάντηση από schumifer

Το παιχνιδι είναι Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η .

Μην το δίνετε σε ανθρώπους που αγαπάτε εκτός κι αν έχουν ατελείωτες ώρες ελεύθερες.

υπογραφή

’λλος ένας καμμένος

ακριβως....

Αρχική απάντηση από steve_m

Τοσο καιρο που εχει βγει το παιχνιδι δεν εχω ακουσει κανεναν να παραπονιεται για τα ασχημα γραφικα που εχει το παιχνιδι,τουλαχιστον σε οσους εχουν ΑΤi .Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθουν ,το επισημο πατσ δεν κανει τιποτα (σε οσους το εχω δει ειμαστε με καταλιστ 4.6 μεχρι 4.12.Οσοι εχετε Nvidia σας φαινεται φυσιολογικο αυτο που βλεπετε στην οθονη "σα να διαλυονται τα πιξελ"

!!!!!

εχεις κοιταξει τις αναλυσεις ?? και τις ρυθμισεις ??? εγω προσωπικα εχω περασει του ωμεγα ..

και παιζει καλα..

φυσικα καμια σχεση με το ps2 ..αλλα καλο ειναι.

Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 03:55]

ακριβως....

εχεις κοιταξει τις αναλυσεις ?? και τις ρυθμισεις ??? εγω προσωπικα εχω περασει του ωμεγα ..

και παιζει καλα..

φυσικα καμια σχεση με το ps2 ..αλλα καλο ειναι.

Εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερο στο pc και απο θεμα γραφικων και απο θεμα κινησης,το εχω παιξει και σε ps2 και σε xbox.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.