steve_m Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 Τοσο καιρο που εχει βγει το παιχνιδι δεν εχω ακουσει κανεναν να παραπονιεται για τα ασχημα γραφικα που εχει το παιχνιδι,τουλαχιστον σε οσους εχουν ΑΤi .Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθουν ,το επισημο πατσ δεν κανει τιποτα (σε οσους το εχω δει ειμαστε με καταλιστ 4.6 μεχρι 4.12.Οσοι εχετε Nvidia σας φαινεται φυσιολογικο αυτο που βλεπετε στην οθονη "σα να διαλυονται τα πιξελ" !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Διευκρινησε το αυτο που λες ... Τι ασχημα γραφικα?Οπως ειναι στο ps2/xbox ειναι και στο pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 εκτος απο αυτο,δεν παρατηρεις οταν κουνιεται η εικονα μικρα σημαδακια σα να διασπουνται τα πιξελς Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 πιο συγκεκριμενα συγκρινοντας το με το 3 : δεν ειναι γυαλιστερο,τα διχτυα δεν φτιαχνουν ουτε με τα φιλτρα στο τερμα(οπτικα εννοω οχι οταν η μπαλα μπαινει στο πλεκτο) ,επιπλεον οσο και να ανοιξω τα φιλτρα το παιχνιδι δεν βελτιωνεται αρκετα οπως το 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Ιανουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Φιλε μου εγω με την fx 5900 το βλεπω μια χαρα,πολυ καλυτερο απο το περσινο σε γραφικα και πιο ελαφρυ για την καρτα,μαλλον κανανε καλη δουλεια φετος,επισης υπαρχει και αυτη η γυαλαδα που λες,μηπως φταινε οι drivers σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 εγω με με μια 9600 και με μια 5700 το βλεπω τζαμι γενικα το παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ρε παιδιά πώς γινεται να το βλεπετε τοσο καλα ενω εμεις (τρία ατομα με 9800προ,9800προ,9600χτ ) να το βλεπουμε πολυ χειροτερα απο το τρια.Δεν χρησιμοποιητε καταλυστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Εγώ παιδιά που το έπαιξα για λίγο, το έπαιξα σε έναν υπολογιστή με 5200FX όπως η δικιά μου, αλλά δεν ξέρω τα λοιπά στοιχεία του μηχανήματος...Έβαλα τις πιο φτωχές ρυθμίσεις και έπαιξα, αλλά και στις ανώτερες (βέβαια κόλλαγε) δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά στα γραφικά (σαν εικόνα).Δεν μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε το παιχνίδι από άποψη γραφικών...Βέβαια δεν είμαι και ο πλεον αρμόδιος μιας και η κάρτα μου ήταν για κλάμματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από steve_m [Χθες, στις 22:38] Ρε παιδιά πώς γινεται να το βλεπετε τοσο καλα ενω εμεις (τρία ατομα με 9800προ,9800προ,9600χτ ) να το βλεπουμε πολυ χειροτερα απο το τρια.Δεν χρησιμοποιητε καταλυστ? Εγω τα βλεπω τζαμι, αλλα και παλι δεν με ευχαριστει σαν παιχνιδι.. Δεν εχω τους καταλυστ, εχω βαλει τους τελευταιους Ωμεγα!!!!! Αλλα αυτο το πληθος βρε παιδια, ειναι μια αϊδια.. κατι ισιες, ορθιες γραμμες.... Αισχος!!!!! Αν το δειτε απο το πλαι θα καταλαβεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 και εγω μια χαρα το παιζω καλύτερα απο το 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιανουάριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 9600αρης εδω....ΜΕ catalyst...ΟΛΑ ΤΖΕΤ..και φανταστειτε οτι παιζει σε μηχανακι με 700αρι AMD!!!Το pro3 δεν μου επαιζε χωρις patch,αλλα και με το patch επαιζε μονο 600*800!!!,αυτο "φυσαει".ΤΑ εχω ολα φουλ και πηγαινει τελεια...Οι τυποι καναν καλη δουλεια απο τη μερια του να παιζει παντου(χωρις patch).Τα γραφικα ειναι εμφανως βελτιωμενα σε μπαλα,πως αυτη κυλαει,δικτυα και κινηση παιχτων.Συμφωνω με το οτι ο κοσμος ειναι χαλια..ΑΛΛΑ ΣΤΑ δια-αρχι μας...Το παιχνιδι ηταν -ειναι- και θα ειναι αρρωστειαααααααα.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Το παιχνιδι είναι Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η .Μην το δίνετε σε ανθρώπους που αγαπάτε εκτός κι αν έχουν ατελείωτες ώρες ελεύθερες.υπογραφή’λλος ένας καμμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Το παιχνιδι είναι Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η .Μην το δίνετε σε ανθρώπους που αγαπάτε εκτός κι αν έχουν ατελείωτες ώρες ελεύθερες.υπογραφή’λλος ένας καμμένος Έγραψες...:worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Και φταίνε οι ΑΤΙ επειδή 3 άνθρωποι δεν μπορούν να απολαύσουν ένα παιχνίδι;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Ιανουάριος 10, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Με nvidia εδώ δεν βλέπω glitches.Αλλά δεν δουλεύουν με τίποτα AA , AF και Vsync.Καλά τα 2 πρώτα , αλλά το tearing είναι πολύ ενοχλητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιανουάριος 10, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 όπως έλεγα σε έναν φίλο μου καλό είναι να πεταξει την ΑΤΙ...σοβαρά τώρα εγώ με την 5900 δεν έχω κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Το παιχνιδι είναι Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η .Μην το δίνετε σε ανθρώπους που αγαπάτε εκτός κι αν έχουν ατελείωτες ώρες ελεύθερες.υπογραφή’λλος ένας καμμένος ακριβως....Αρχική απάντηση από steve_m Τοσο καιρο που εχει βγει το παιχνιδι δεν εχω ακουσει κανεναν να παραπονιεται για τα ασχημα γραφικα που εχει το παιχνιδι,τουλαχιστον σε οσους εχουν ΑΤi .Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθουν ,το επισημο πατσ δεν κανει τιποτα (σε οσους το εχω δει ειμαστε με καταλιστ 4.6 μεχρι 4.12.Οσοι εχετε Nvidia σας φαινεται φυσιολογικο αυτο που βλεπετε στην οθονη "σα να διαλυονται τα πιξελ" !!!!! εχεις κοιταξει τις αναλυσεις ?? και τις ρυθμισεις ??? εγω προσωπικα εχω περασει του ωμεγα .. και παιζει καλα..φυσικα καμια σχεση με το ps2 ..αλλα καλο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 11, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 εχω δοκιμασει τα παντα,τα φιλτρα 6-16 ,καθετο συγχρονισμο,ολες τις αναλυσεις,τους πιο πολλους καταλιστ,μονο ομεγα δεν εχω βαλει ακομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 μηπως σου τρεχει κανα προγραμμα sto background και σου τρωει επεξεργαστικη ησχυ?.... αλλο δεν μπορω να σκεφτω τετοια ωρα σ.σ. 04.10 πμ.... καλο βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Ιανουάριος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 03:55] ακριβως.... εχεις κοιταξει τις αναλυσεις ?? και τις ρυθμισεις ??? εγω προσωπικα εχω περασει του ωμεγα .. και παιζει καλα..φυσικα καμια σχεση με το ps2 ..αλλα καλο ειναι. Εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερο στο pc και απο θεμα γραφικων και απο θεμα κινησης,το εχω παιξει και σε ps2 και σε xbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.