Atari[Xp+] Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 Καλημέρα . Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάτοχος αντλίας eheim 1250, την έχει ανοίξει ποτέ , και άν έχει δεί τον άσπρο άξονα μεγέθους 10cm~ και 2,90mm , ρωτάω γιατί ανοίγοντάς την τον έσπασα [ η μπορεί και να ήτανε ] , και ερχόμενος στο θέμα μας τώρα θέλω να μου πεί κανείς αν μπορώ να βρώ στην Αθήνα αυτό το ανταλακτικό και πόσο κάνει. Ήδη βέβαια έχω φτιάξει έναν απο ακτίνα ζάντας μηχανής , σε περίπτωση που δεν βρώ. Η αντλία μόνο δοκιμαστικά έχει δουλέψει κανα 5 λεπτο να δώ αν έχανε όταν την αγόρασα κριμα είναι να την πατεντάρω απο τόσο νωρίς. :084: Ακούω λοπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 17, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Τι γίνεται ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WizarD1416003179 Ιανουάριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Νομιζω οτι μπορεις να βρεις ανταλακτικα και για τις 2 αντλιες που κυριαρχουν περισσοτερο στο χωρο της υδροψυξης (eheim/hydor).Kαλυτερα να ρωτησεις εκει που την αγορασες και θα σου πουνε "τι,που&ποσο".Σε εμενα συγκεκριμενα ειχε σπασει πιο παλια ο μυλος απο μια L30,κοστος αλλαγης:4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Ρωτα απο εκει που την πηρες πρωτα πρωτα,κ καλα θα ηταν να μη βαλει μεταλικο αντικαταστατη γιατι μπορει να εχεις προβλημα εξειδωσης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.