Jump to content

Ghost boot disk

Γιάννης_84

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει τη δισκετούλα του ghost γιατί θέλω να κλωνοποιήσω ένα δίσκο σε ένα άλλο; Έφαγα τον κόσμο να βρω κάτι στο δίκτυο αλλά τίποτα. Δυστυχώς ξέχασα τη δισκέτα και το cd σπίτι. Είναι επείγον lyr84@hotmail.com

Καλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια βέβαια αλλά είναι επείγον, δεν το έχετε ρε παιδιά; Όλος ο κόσμος το έχει το προγραμματάκι αυτό. Κι εγώ το έχω αλλά τώρα που το χρειάζομαι ξέχασα να το πάρω μαζί μου. Μπορεί κάποιος να μου τη στείλει τη δισκετούλα;

Ευχαριστώ πολύ. Πάντως δεν έλαβα τίποτα. Που το έστειλες; Μήπως το ακύρωσες όταν είδες ότι βρήκα λύση και δεν το έστειλες τελικά; Ευχαριστώ πολύ πάντως

Ευχαριστώ πολύ. Πάντως δεν έλαβα τίποτα. Που το έστειλες; Μήπως το ακύρωσες όταν είδες ότι βρήκα λύση και δεν το έστειλες τελικά; Ευχαριστώ πολύ πάντως

Στη διεύθυνση που μου έδωσες...

Subneo... You 've got mail !!!

Apotsi τώρα πια δεν τη χρειάζομαι τη δισκέτα γιατί την έχω όπως είχα πει αλλά πάντως mail δεν έλαβα και απορώ γιατί. Λες να έχει πρόβλημα το email μου και να μου στέλνουν και να μην τα λαμβάνω; Μήπως έκανες λάθος και το έστειλες αλλού;

Apotsi τώρα πια δεν τη χρειάζομαι τη δισκέτα γιατί την έχω όπως είχα πει αλλά πάντως mail δεν έλαβα και απορώ γιατί. Λες να έχει πρόβλημα το email μου και να μου στέλνουν και να μην τα λαμβάνω; Μήπως έκανες λάθος και το έστειλες αλλού;

To επιβεβαίωσα και πράγματι έστειλα στη διεύθυνση που έδωσες. Μήπως δεν έχεις χώρο και δεν μπορείς να λάβεις; Αν δεν έχεις, κοίτα

εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.