Jump to content

6800 απλη και 3dMark2005

Xorxhs

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Στο παραπάνω post γράφω τις ρυθμίσεις των windows , όχι του 3DMark (ίσως κατάλαβα λάθος την ερώτηση του Braveheart1980) .

Το 3DMark , φυσικά , όλα default.

Και να ήθελα δηλαδη , είναι κλειδωμένο για να μπορώ να ανεβάζω σκορ στο ORB.

αφου τελειωσα το o/c της cpu 2.6@3Ghz επιασα 3950 score.Tι να πω...

Δοκιμασε να ανεβασεις λιγο ακομα την cpu... οχι πολυ μεχρι 3,2 θα εισαι μια χαρα πιστευω :023:

ΥΓ: Ελπιζω να πηγαινουν οι μνημες σου.... και ο cpu σου

:110: :110: :110:

Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα προβλήματά μου.

Πάντως σε 2 ίδια threads , 2 διαφορετικά forum , δεν βρέθηκε κανείς άλλος να πει οτι βγάζει ίδιο σκορ , οπότε...

Πάντως σε σχέση με το max του Τάσου (στο thread του 05) , το δικό μου max μοιάζει λογικότατο.

Από την άλλη , τούτη εδώ είναι περίεργη κάρτα.

Ξεκλείδωτη από την μανούλα της , με το shim του πυρήνα να γράφει "6800 GT"...

Λογικά αυτά δεν επηρρεάζουν τις επιδόσεις , αλλά δεν βάζω και στοίχημα.

...και το δικό μου default το οποίο είναι 350/700 (6800GT core) με τους 71.24 που χρησιμοποιώ είναι 4313

http://www.overclockers.gr/vbull/showpost.php?p=49645&postcount=107

Ρε παιδια να πω κατι ασχετο αν επιτρεπεται? ειδα εναν φιλο να εχει την ASUS Χ800ΧΤ PE με P4 3.0 k 1024 Ram κ εβγαζε 7800 στο 3dmark05 σε stock ρυθμισεις!!! Μηπως ειναι υπερβολικα πολλα σε σχεση με αυτες για τις οποιες μιλαμε? Τελικα μηπως εχουν δικιο για τις Ati? AΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ. Sorry. :)

7800 με την κάρτα stock ? Τότε μάλλον τρέχει το 3DMark στα 800x600 (ή κάποια άλλη φουστιά).....

O Shidokanjohn με την ίδια κάρτα ΑΓΡΙΩΣ υπερχρονισμένη βγάζει 7457.

Σε default , μια X800XT PE βγάζει κάτω από 6000.

Αν συγκρίνουμε πόσο βγάζαν , τόσο οι ATI όσο και οι nvidia , όταν πρωτοβγήκε το 3DMark05 και πόσο βγάζουν τώρα (LINK)...

Μια χαρά κλέβουν και οι 2.

Οι μήπως οι 71.xx , που δίνουν αβέρτα στο '05 και απολύτως τίποτα στα παιχνίδια , δεν είναι cheat?

Στην τωρινή στιγμή πάντως νομίζω οτι λίγο καλύτερα κλέβει η ATI.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.