Jump to content

Θορυβωδες UPS!!

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα UPS της MGE , το NOVA 1100 AVR και κανει σαν μαουνοτρατα!! Μπορω να κανω τιποτα , ωστε να ειναι λιιιιιιιιιγο πιο αθορυβο !!

Εχω 10 ανεμιστηρες στο κουτι μου και δεν ακουγονται σχεδον καθολου , εν αντιθεσει με το μαουνοτρατε UPS που μου εχει παρει τα αυτια!! Help is needed !

Ουυυυυπς! Πολυ σωστος apotsi !! Στη Γενικη κατηγορια ηθελα να το βαλω και εγω αλλα ... βλεπεις τι κανει το βραδυνο της ωρας !!

Νο prob...

;)

Σχετικά με το πρόβλημά σου.... Έχει ανεμιστήρες μέσα ...; Μήπως έχεις πρόβλημα σκόνης; Πρόσεξε όμως μην το ανοίξεις μόνος σου και φας κανένα σουτ... έχει 220V κανονικά εκεί μέσα... Ακόμα και εκτός ρεύματος....

Ναι , ανεμιστηρες εχει , αυτοι κανουν το θορυβο ! Οσο για σκονη κομματακι χλωμο , καθως το κανει απο τη πρωτη μερα που το πηρα !

Γιατί δεν το πήγες πίσω.... από την πρώτη μέρα...;

Εγγύηση έχει ακόμα...; Αν ναι, στείλ' το....

Και εγω και ενας φιλος μου εχει το NOVA και τα ανεμιστηρια του ειναι σχετικα θορυβωδη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.