Jump to content

USB FLASH DISC FORMAT???

PARALLAX

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Κατ' αρχάς δέν ξέρω άν είμαι στο σωστό forum (πού να πάω, στις μνήμες???). Τέλος πάντων...Το πρόβλημά μου είναι οτι έχω ένα (παλιό πλέον) usb flash disc 128mb, κάποιας WMG (...). Το συγκεκριμένο flash disc (πραγματικά απίστευτα χρήσιμες συσκευές) το έχω εδώ και πολύ καιρό, και μέχρι πρίν λίγες μέρες δέν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Εδώ όμως και μία εβδομάδα διέγραψα κάποια αρχεία και ενώ η χωρητικότητά του είναι 128 mb πλέον λέει τι χρησιμοποιούνται π.χ. 10 mb και είναι ελεύθερα άλλα 50 mb. Κάτι δηλαδή σάν να βλέπει μόνο τη μισή μνήμη... Αυτό που προφανώς χρειάζεται είναι ένα format, αλλα πώς??? Κάνω δεξί κλίκ και ιδιότητες αλλά δέν έχει επιλογή format (μόνο κάτι άδειασμα κάδου ανακύκλωσης του flash disc κτλ κτλ). Το συνοδευτικό cd rom έχει μόνο drivers για παλία windows, και στο site της εταιρείας έχει επίσης μόνο drivers...Θέλω τα φώτα σας!

TO ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ!!! ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ PC ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ FORMAT ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!

Eυχαριστώ πάντως που απαντησατε και ζητω συγνώμμη για την αφέλεια. Τιμωρία απο εδω και πέρα...Όλο το weekwnd χωρις pc! lol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.