PARALLAX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Κατ' αρχάς δέν ξέρω άν είμαι στο σωστό forum (πού να πάω, στις μνήμες???). Τέλος πάντων...Το πρόβλημά μου είναι οτι έχω ένα (παλιό πλέον) usb flash disc 128mb, κάποιας WMG (...). Το συγκεκριμένο flash disc (πραγματικά απίστευτα χρήσιμες συσκευές) το έχω εδώ και πολύ καιρό, και μέχρι πρίν λίγες μέρες δέν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Εδώ όμως και μία εβδομάδα διέγραψα κάποια αρχεία και ενώ η χωρητικότητά του είναι 128 mb πλέον λέει τι χρησιμοποιούνται π.χ. 10 mb και είναι ελεύθερα άλλα 50 mb. Κάτι δηλαδή σάν να βλέπει μόνο τη μισή μνήμη... Αυτό που προφανώς χρειάζεται είναι ένα format, αλλα πώς??? Κάνω δεξί κλίκ και ιδιότητες αλλά δέν έχει επιλογή format (μόνο κάτι άδειασμα κάδου ανακύκλωσης του flash disc κτλ κτλ). Το συνοδευτικό cd rom έχει μόνο drivers για παλία windows, και στο site της εταιρείας έχει επίσης μόνο drivers...Θέλω τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιανουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 τι να σου πω...κανονικά στο drive δεξί κλικ & Format....μήπως το έχεις "σπασει" στα δύο με κάποιο ulitity (σε protected & unprocected). Δεν ξέρω για τα WMG αλλά σε ένα Tracend που έχω γίνεταιτι win έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Στην διαχειρηση δισκων των windows το βλεπεις? Δεν μπορεις απο εκει να το formareis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PARALLAX Ιανουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 TO ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ!!! ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ PC ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ FORMAT ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ! Eυχαριστώ πάντως που απαντησατε και ζητω συγνώμμη για την αφέλεια. Τιμωρία απο εδω και πέρα...Όλο το weekwnd χωρις pc! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
PARALLAX Ιανουάριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Πωπω ξεφτιλα!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Don't panic ολοι μας το εχουμε παθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Πωπω ξεφτιλα!!!!!!!!!!!! Καμια ξεφτιλα, ολοι μας εχουμε παθει τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.