Jump to content

Aerogate II problem

KTM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την βοηθεια σας παρακαλω.

Το πηρα σημερα, και μολις το συνδεω στο τροφοδοτικο σφυραει συνεχεια.

Στο manual λεει οτι αν πατησω το κουμπι σταματαει αλλα...δεν.

Σταματαει μεν, αλλα μονο οσο κραταω πατημενο το κουμπι.

Στροφες και τα συναφη δειχνει? Οταν το ειχα πρωτοπαρει εγω, πετυχα ελατωματικο κομματι το οποιο δεν εδειχνε ουτε στοφες, ουτε θερμοκρασιες, και οποιο ανεμιστηρακι και αν συνεδεα δεν γυρναγε, εκτος απο το built-in του. Τελικα το πηγα πισω, και επειδη δεν ειχαν αλλο πηρα τα λεφτα μου πισω.

Μητσο δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα αυτη, rma ταχυστα...

Αν συνδεσω ανεμιστηρα, γυρναει, αλλα αυτο συνεχιζει να σφυραει και δεν δειχνει στροφες.

Καταλαβα, γκαντεμης!!!!

Thanx!!

ΚΤΜ,

δεν ξέρω αν σε πρόλαβα πριν την επιστροφή του ελλατωματικού aerogate σου, (είμαι και εγώ κάτοχος του aerogate2 που δόξα το θεό με το που πατήσω το κουμπί σταματάει το μπιπ-μπιπ), αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το hardcano 13 της Thermaltake, το οποίο έρχεται τέλη γενάρη από την Checkmate. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το aerogate, αλλά προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο όμορφο συν του ότι έχει και ενσωματωμένο 6-1 card reader.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.