MADKiller7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 γεια σας παιδια.εχω μια club3d 9500@9700. εχω ενεργοποιησει τα pipelines και εδω και 2 μηνες τα παει μια χαρα.σημερα πηγα να τρεξω ενα 3dmark και μου εβγαλε 1500 ποντους κατω.τα pipelines ηταν ανοιχτα αλλα απο το σκορ φαινοταν να δουλευουν τα 4 μονο.εκανα εγκατασταση τους drivers παλι (forsage 4.12) και πηγε στα κανονικα της.εχει κανει καμια ιδεα γιατι εγινε αυτο?απο hardware η software να εγινε?(δεν την εχω o/c) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιανουάριος 14, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ενταξει παιδια βρηκα το προβλημα.σημερα το απογευμα παρεδωσε πνευμα η καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Ιανουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ωχ! Γιατί? Μη μου λες τέτοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιανουάριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 δυστηχως φιλε μου.οπως σου ειχα πει σε ενα θεμα ειχα ακριβως την ιδια καρτα με σενα.η καρτα απο χτες μια δουλευαν τα pipelines και μια οχι,αλλα παντα φαινονταν ανοιχτα.στα 2d δουλευει μια χαρα, 3d μετα απο 1-2 λεπτα ενω παιζει μια χαρα,χωριζει την οθονη σε γραμμες και στηλες με ενα περιεργο refresh και τα γραφικα απο εδω και απο εκει και αναλυση 320*240,μετα απο 20 δευτερολεπτα κλεινει η καρτα,σαν να μπαινει σε αναμονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιανουάριος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 @subneo τελικα φιλε μου η 9500 ειναι μια χαρα,μ@λ@κιΕς τις Delta2-LSR ηταν,εκανε τα ιδια και με την 9800pro,παει για rma.εκανα hotflash το bios της Delta-L και ολα ειναι ενταξει τωρα με την παλια μητρικη.μηνυση θα μου κανει στο τελος η Delta-L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.