KOSTASPH Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Κανω back up διαφορων αρχειων σε dvd-r no name ή princo με Nero 6. Το dvd-wr μου ειναι LG multiwriter και το dvd rom μου ειναι lite on. Tα γραμμενα δισκακια δεν διαβαζονται καθολου απο το lite on και οταν τα τοποθετω στο LG τα διαβαζει πολυ αργα και οχι ολα τα αρχεια.Εχω δοκιμασει το iso buster και εχω καταφερει να διαβασει καποια αρχεια παραπανω.Ολα αυτα με verify τσεκαρισμενο στο Nero.Το συστημά μου είναι p4 1,7 Ghz με Win xp GR home και NTFS. Tι κανω λαθος; Τι ρυθμισεις να χρησιμοποιησω στο nero;Ευχαριστω εκ των προτερων.
Greek Ιανουάριος 14, 2005 #2 Ιανουάριος 14, 2005 Κοίτα , έχω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα όταν έχω ενεργοποιημένο το antivirus (στην πραγματικότητα 2-3 από δαύτα). Μόλις τα απενεργοποιήσω μπορώνα τα διαβάσω σχεδόν όλες τις φορές.....
Braveheart1980 Ιανουάριος 14, 2005 #3 Ιανουάριος 14, 2005 Ξεχασε τα princo και τα no name αν θες να διαβαζονται τα dvd σου καλα!
KOSTASPH Ιανουάριος 14, 2005 Author #4 Ιανουάριος 14, 2005 Δεν εχω antivirus.ευχαριστω Greek. Μηπως παιζει τιποτ΄αλλο;
KOSTASPH Ιανουάριος 14, 2005 Author #5 Ιανουάριος 14, 2005 Kαι τι να παρω Bravehart?Ξερεις κανενα καλο και φθηνο?
cosmic Ιανουάριος 14, 2005 #6 Ιανουάριος 14, 2005 Taiyo Yuden χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι εδω μέσα.
maddoctor Ιανουάριος 14, 2005 #7 Ιανουάριος 14, 2005 Απόφυγε τα princo και τα no name.Είναι ότι χειρότερο από δισκάκια.Καλό είναι να μην τα γράφεις σε ταχύτητα μεγαλύτερη από την φυσική του κάθε δισκακιού.Ακόμα πάιζει σημασία που και πως τα έχεις αποθηκεύσει.Τα dvd είναι 10 φορές πιο ευαίσθητα από τα cd.
KTM Ιανουάριος 14, 2005 #8 Ιανουάριος 14, 2005 Αν μπορεις να βολευτεις για λιγο, σε λιγο καιρο θα γινει ομαδικη παραγγελια παλι και θα μπορεσεις και εσυ να παρεις καλα δισκακια σε πολυ καλη τιμη. (βλεπε Ομαδικες παραγγελιες)
Braveheart1980 Ιανουάριος 14, 2005 #9 Ιανουάριος 14, 2005 Ομαδικη παραγγελια; Ειμαι κομματακι newbie (αλλα δραστηριος!) . Κατι πηρε το ματι μου τον Δεκεμβρη. Απ'οτι καταλαβα μαζευομαστε και παιρνουμε dvd απο disk implex σε καλυτερη προφανως τιμη καθ'οτι ομαδικη παραγγελια; Μηπως μπορεις να μας πεις περιπου την τιμη την προηγουμενη φορα για DVD + και - R (8χ) ; Ευχαριστω!
maddoctor Ιανουάριος 14, 2005 #10 Ιανουάριος 14, 2005 Ομαδικη παραγγελια; Ειμαι κομματακι newbie (αλλα δραστηριος!) . Κατι πηρε το ματι μου τον Δεκεμβρη. Απ'οτι καταλαβα μαζευομαστε και παιρνουμε dvd απο disk implex σε καλυτερη προφανως τιμη καθ'οτι ομαδικη παραγγελια; Μηπως μπορεις να μας πεις περιπου την τιμη την προηγουμενη φορα για DVD + και - R (8χ) ; Ευχαριστω! Κοίτα εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4028 είναι από την τελευταία φορά που πήγαμε
Braveheart1980 Ιανουάριος 14, 2005 #11 Ιανουάριος 14, 2005 Ωραια-ωραια ! Thanks τρελλογιατρε ( No offence!) . Να φανταστω οτι οσοι ειμαστε απο Αθηνα μαζευομαστε στην disk implex την μερα και την ωρα που θα οριστει και τα παραλαμβανουμε επι τοπου,ε;ΥΓ Μου τελειωνουν τα dvd , καντε το γρηγορααααααααα!!!!Χε,χε,χε!
adagio Ιανουάριος 14, 2005 #12 Ιανουάριος 14, 2005 Princo και Sanyo δοκιμασμενες πατατες και απο την μερια μου.Εχασα μερικα τραγουδακια κανοντας Backup σε αυτα.Τωρα χρησιμοποιω Traxdata,τι λενε αυτα,τα εχει δοκιμασει κανεις?
Braveheart1980 Ιανουάριος 14, 2005 #13 Ιανουάριος 14, 2005 Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια....
viper1442169065 Ιανουάριος 15, 2005 #14 Ιανουάριος 15, 2005 Ωραια-ωραια ! Thanks τρελλογιατρε ( No offence!) . Να φανταστω οτι οσοι ειμαστε απο Αθηνα μαζευομαστε στην disk implex την μερα και την ωρα που θα οριστει και τα παραλαμβανουμε επι τοπου,ε;ΥΓ Μου τελειωνουν τα dvd , καντε το γρηγορααααααααα!!!!Χε,χε,χε!Κοιτα φιλε αν θες να δοκιμασεις με νεα δισκακια, αντι να περιμενεις νεα παραγγελια, μπορεις να αγορασεις μονος σου απο το e-shop τα πολυ καλα δισκακια TAIYO YUDEN.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.