Alkis28 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Aerocool Gatewatch (70 Ευρώ στο Hacshop) για να το βάλω στο κουτί μου (Thermaltake Tsunami). Θέλω κάποιος που το έχει πάρει ή το ξέρει καλά να μου πει με απλά λόγια πώς συνδέεται με τους ανεμιστήρες..Στην δικιά μου περίπτωση του κουτιού (Thermaltake Tsunami) θα μπορώ να το συνδέσω σωστά ? Μήπως χρειάζονται μετατροπείς ρεύματος από 3 pin σε 4 pin κτλ ? Επίσης κάποιος που το έχει δοκιμάσει με το Tsunami ας μου πει και αν κλείνει η πόρτα του Tsunami σωστά γιατί το δεξί κουμπί προεξέχει ελαφρώς... Περιμένω βοήθεια :-)
Bigfoot Ιανουάριος 14, 2005 #2 Ιανουάριος 14, 2005 Έχω το Tsunami και είχα το πρόβλημα με το "πανελακι" που δείχνει ποσα Watt καταναλώνει το pc!Στην αρχή χρησιμοποιούσα τα λαμάκια που λένε left και right και δεν έκλεινε έτσι πήγα στο panel και έβαλα 2 left και κλείνει η πόρτα μια χαρά!!!
Alkis28 Ιανουάριος 14, 2005 Author #3 Ιανουάριος 14, 2005 Έχω το Tsunami και είχα το πρόβλημα με το "πανελακι" που δείχνει ποσα Watt καταναλώνει το pc!Στην αρχή χρησιμοποιούσα τα λαμάκια που λένε left και right και δεν έκλεινε έτσι πήγα στο panel και έβαλα 2 left και κλείνει η πόρτα μια χαρά!!!Δεν κατάλαβα φίλε μου τί εκανες για να κλείνει η πόρτα... Επίσης με τους ανεμιστήρες δεν μου είπες τί γίνεται..εγώ έχω το Tsunami χωρίς παράθυρο..Δηλαδή με τους 2 ανεμιστήρες (αυτό με το παράθυρο έχει και έναν τρίτο στο παράθυρο).Συνδέονται κανονικά οι ανεμιστήρες του Tsunami στο panel ? Μήπως χρειάζεται κάποιον αντάπτορα ?
Bigfoot Ιανουάριος 14, 2005 #4 Ιανουάριος 14, 2005 Δεν κατάλαβα φίλε μου τί εκανες για να κλείνει η πόρτα... Επίσης με τους ανεμιστήρες δεν μου είπες τί γίνεται..εγώ έχω το Tsunami χωρίς παράθυρο..Δηλαδή με τους 2 ανεμιστήρες (αυτό με το παράθυρο έχει και έναν τρίτο στο παράθυρο).Συνδέονται κανονικά οι ανεμιστήρες του Tsunami στο panel ? Μήπως χρειάζεται κάποιον αντάπτορα ?Για να καταλάβεις όταν έβαλες τα cd-rom δεν έβαλες βίδες αλλα έβαλες κάτι μοβ λαμάκια και τα σταθεροποίησες!E αυτά τα λαμάκια πάνω του έχουν τα γράμματα L και R που αντίστοιχα μπαίνουν left και right!!!Επειδή ούτε σε μένα έκλεινε το πορτάκι καλά "εβελα" 2 ίδια λαμάκια δηλαδή να γραφει πάνω L το ένα και L το άλλο και κλείνει μια χαρά!!!Αυτό το πρόβλημα το είχα με το "πανελακι" από το τροφοδοτικό της Thermaltake!!!Όσο αφορά τώρα το panel μάλλον χρειάζεσαι "αδαπτορες" γιατί οι fans από το tsunami έχουν 3-pin αλλα δεν κάνει tpt!!!Απλά θα σου δείχνει της στροφές έτσι τουλάχιστον κανάι στο δικό μου panel (q-tech 544tc).Μάλλον χρειάζεσαι "αδαπτορες" όπως και γω αλλα δεν έχω χρόνο να πάω να αγοράσω :090:
Alkis28 Ιανουάριος 14, 2005 Author #5 Ιανουάριος 14, 2005 Για να καταλάβεις όταν έβαλες τα cd-rom δεν έβαλες βίδες αλλα έβαλες κάτι μοβ λαμάκια και τα σταθεροποίησες!E αυτά τα λαμάκια πάνω του έχουν τα γράμματα L και R που αντίστοιχα μπαίνουν left και right!!!Επειδή ούτε σε μένα έκλεινε το πορτάκι καλά "εβελα" 2 ίδια λαμάκια δηλαδή να γραφει πάνω L το ένα και L το άλλο και κλείνει μια χαρά!!!Αυτό το πρόβλημα το είχα με το "πανελακι" από το τροφοδοτικό της Thermaltake!!!Όσο αφορά τώρα το panel μάλλον χρειάζεσαι "αδαπτορες" γιατί οι fans από το tsunami έχουν 3-pin αλλα δεν κάνει tpt!!!Απλά θα σου δείχνει της στροφές έτσι τουλάχιστον κανάι στο δικό μου panel (q-tech 544tc).Μάλλον χρειάζεσαι "αδαπτορες" όπως και γω αλλα δεν έχω χρόνο να πάω να αγοράσω :090:Τί αντάπτορες χρειάζομαι δηλαδή ? Αφού έχει 3 pin λογικά θα είναι ΟΚ..άλλωστε εκτός από τις στροφές και τις θερμοκρασίες τί άλλο θέλω να μου δείχνει ?
Bigfoot Ιανουάριος 14, 2005 #6 Ιανουάριος 14, 2005 Λοιπόν μετά από μια πρόχειρη δοκιμη που έκανα με τον ανεμιστήρα του tsunami που συνδέεται με 4 pin και με έναν άλλον ανεμιστήρα που είναι 3 pin κατάλαβα ότι το "κονεκτορ" του Tsunami που είναι 3-pin δεν ελέγξετε και άρα θέλω "αδαπτορες" ενώ ο ανεμιστήρας που έχει από μονο 3-pin ελενχετε μια χαρά!!!Aρα πρέπει να πάρεις "αδαπτορες" καθώς και εγώ!!! Και κάτι άλλο ο ανεμιστήρας από το Tsunami γυρίζει στης 2000 στροφές και λένε ότι είναι αθόρυβος αλλα δεν είναι σε μένα κάνει θόρυβο έτσι έβαλα έναν άλλο ανεμιστήρα που γυρνάει στις 1500 στροφές και ησυχία!!!!!Πάντως οι ανεμιστήρες από το Tsunami λένε ότι μονο 10% μπορείς να κατεβάσει της στροφές(από τα specs)!!!!!Αυτά πιστεύω να σε βοήθησα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.