BloodyHeaven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 Λοιπόν πριν 2 μέρες αγόρασα απο έναν φίλο ένα πλήρη σύστημα μεταχειρισμένο το οποίο εν ολίγης αποτελείται απο:Barton 2800+Asus A7N8X-EAti Radeon 9600 proSata Maxtor 80 gbτο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω το cd της μητρικής και θα ήθελα να μου πεί κάποιος για να settαρω σωστά το μηχάνημα μετά απο format που θα κάνω ποιους drivers να κατεβάσω για μητρικη, για vga και για τον sata. Thnk u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Drivers για την μητρικη απο το site της NVidia(ή και της Asus),για την ATi απο το site της ATi για τoν sata απο το site της Asus........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Ιανουάριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Μπορεί να μου πει κάποιο επακριβώς ποιους drivers πρέπει να κατεβάσω για ένα σωστό settάρισμα? ή ακόμα καλύτερα να μου δώσει τα απαραίτητα links? PLZzzzzzzzzzzzzzzzzz :089: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamenoss Ιανουάριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X-E%20Deluxeθα πρεπει να κατεβασεις και τους nFORCE απο την nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.