gourdo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 Χθες ειμαι κατοχοσ ενοσ Ρ4 Ε0 στα 3.0 ghz.απο την μυτρικη βλεπω με το ξεκινημα 50 βαθμους με default ψυχρα.αξιζει να αλλαξω την ψυχτρα και να βάλω κάποια αλλη?πληροφοριακα δεν με ενδιαφερει Ο/C.Υπάρχει κάποιο προγραμματακι που μέσα απο τα windows xp να βλέπω στοιχεια απο το συστημα μου?οπωσ θερμοκρασια cpu τισ στροφεσ απο τα fanakia μου κλπ?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Που τον βρηκες τον E0?Για θερμοκρασιες και στροφες, κατεβαζεις το Motherboard Monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ναι ο διαμονας του τυπογραφιου :067: .ειναι Ρ4 3.0hzE καταλαθοσ πατησα το μηδεν.θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 το κατεβασα και δεν κανει τιπτ.δεν μπορω να καταλαβω λιγο help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Εκγατασταση και restart και θα του πεις ποια μητρικη εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.