Jump to content

Οι εντυπωσεις μου απο τον Α64

naz

Recommended Posts

Πολύύύύύύ καλά πάει με μαμά τάσηο 3000+. Μάλιστα αυτό σκεφτόμουνα τελευταία. Ότι οι τελευταίοι 3000+ πρέπει να πηγαίνουν καλά λόγω νέου stepping. Και τελικά είχα δίκιο 140€ κάνει αυτός ο επεξεργαστής και πάει 2.5GHz με μαμά τάση και ψύξη. Γαμάτο!

Για πες μας τι εβδομάδα είναι;

γραψε μου σε παρακαλω για τον επεξεργαστη τι ειναι?newcastle?ποσα nm?τι στεπιν?γιατι εχω μια ακριβως ιδια μητρικη και θα με ενδιαφερε να βρω κατι που θα πηγαινει εστω καπως σαν το δικο σου μιας και πολλοι τις πουλουσαν αυτες τις μητρικες λεγοντας οτι δεν ανεβαζαν mhz...

δες την εικονα με το pi .εχω ανοιχτο το cbid γραφει τα παντα.και εσυ πλανετμαν

Νazzz μια χαρα τα παει απο οτι βλεπω κρινοντας τον πρωην 3200+ που ειχα...

Ομως δεν ξερω ποσο θα μπορεσεις να ανεβεις παραπανω σε FSB γιαυτο ο 3200+ ηταν καλυτερος για κλοκαρισματα.

Εχει 11 πολλαπλασιαστη βλεπεις αυτος :116:

Και μπορεις να βαλεις 10 επισης αν το θες ενω εσυ δε μπορεις να βαλεις 11!

Το εχεις πολυμετρησει το συστημα?

oxi δεν το εχω πολυμετρησει ακομα το συστημα.δεν εχω χρονο καθολου αυτον τον καιρο.στην συγκεκριμενη μητρικη δεν μπορω καν να αλλαξω πολλαπλασιαστη ουτε κατω του 10...ο 3200 βεβαια ειχε και μια διοφορα κοστους σεαν .....ηταν περιορισμενα τα φραγκα που μπορουσα να διαθεσω .τωρα σκεφτομαι την αγορα μιας gigabyte k8ns retail.μπας και κανω κανα σοβαρο κλοκαρισμα...

δεν φαινεται...αν τον ξανασεταρω αυτες τις μερες θα την σημειωσω και θα σου την πω.

παντα φιλε.....αν δεν απογειωνεις τα μηχανακια δεν καταλαβαινεις την αξια τους...βεβαια παιζουν και πολλα μπρικια οποτε θελει προσοχη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.