GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 A report over Sin Chew Daily web-site claims the local police had discovered a workshop that remarked microprocessors made by Advanced Micro Devices to sell them at higher price-points. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050102084049.html κανενας φουρτουνακης πρεπει να ειναι μπλεγμενος εδω για να ριξει την amd....κτι μου βρωμαει στην δουλεια....!:whistling
antonisk7 Ιανουάριος 6, 2005 #2 Ιανουάριος 6, 2005 Παντως πρεπει να ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο εργαστήρι ώστε να παράγει επεξεργαστές..... χλωμό μου φαίνεται
GoriLLakoS Ιανουάριος 6, 2005 Author #3 Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από antonisk7 Παντως πρεπει να ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο εργαστήρι ώστε να παράγει επεξεργαστές..... χλωμό μου φαίνεται δεν εφτιαχνε cpus καλε.....αλλαζε τα steppings κ τα serial number κ τα πουλουσαν για μεγαλυτερα μοντελα....!
enduracell Ιανουάριος 6, 2005 #4 Ιανουάριος 6, 2005 αυτό φυσικά γίνεται μόνο σε Athlon XP γι αυτό και μετά τα κλειδώσαν και ησύχασαν, τώρα για τα κλεμμένα τα πρόσφατα είναι [sHOCK] αλλά θα το αντέξουμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.