Jump to content

Fake AMD cpus........!

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

A report over Sin Chew Daily web-site claims the local police had discovered a workshop that remarked microprocessors made by Advanced Micro Devices to sell them at higher price-points.

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050102084049.html

κανενας φουρτουνακης πρεπει να ειναι μπλεγμενος εδω για να ριξει την amd....κτι μου βρωμαει στην δουλεια....!:whistling :p

Παντως πρεπει να ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο εργαστήρι ώστε να παράγει επεξεργαστές..... χλωμό μου φαίνεται

Αρχική απάντηση από antonisk7

Παντως πρεπει να ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο εργαστήρι ώστε να παράγει επεξεργαστές..... χλωμό μου φαίνεται

δεν εφτιαχνε cpus καλε.....αλλαζε τα steppings κ τα serial number κ τα πουλουσαν για μεγαλυτερα μοντελα....!

αυτό φυσικά γίνεται μόνο σε Athlon XP γι αυτό και μετά τα κλειδώσαν και ησύχασαν, τώρα για τα κλεμμένα τα πρόσφατα είναι [sHOCK] αλλά θα το αντέξουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.