Jump to content

Πως να ρυθμίσω τις στροφές ενός Delta?

n1ck0s

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προς το παρόν έχω τον Delta που ψύχει τη CPU, κατευθείαν πάνω στο "Fan Only" molex του Antec. To Antec έχει αισθητήρα θερμοκρασίας και ρυθμίζει σε αυτό το molex συγκεκριμένα το ρεύμα ανάλογα με τις ενδείξεις του σένσορα. Ακόμη και έτσι όμως οι στροφές δεν πέφτουν κάτω από 2000 και το βράδυ που τον αφήνω ανοικτό με ενοχλεί.

Για πείτε καμμιά ιδεά για το πως να ρυθμίζω τις στροφές του... Υπάρχει κάτι έτοιμο να πεταχτώ να αγοράσω?

έχω ρε συ panel-άκι 3,1/4 με τέσσερεις ροοστάτες, αλλά όταν το κοτσάρω πάνω, ακόμη και στις χαμηλότερες στροφές δεν πέφτει κάτω απο 2500... ακόμη χειρότερα δηλαδή. εγώ θέλω να το ρίξω περίπου στις 1800σαλ.

Ιδιοκατασκευη rulezzzzzzzzz. Με ενα pot 2.2kΩ μια αντιστασουλα 220Ω και ενα LM317T και εισαι jet. Προχτες το εφτιαξα. Το μονο κακο ειναι οτι δινει μεχρι 10.κατι volt και δεν βλεπω το λογο. Θα δοκιμασω με αλλη αντισταση και θα σου πω.

Πληροφοριακα δινει απο 1.95 μεχρι 10.3ν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.