Jump to content

Βοηθεια μπλόκαρα το Nf7s v2

Pieros

Recommended Posts

Την ω΄ρα που ρυθμιζα το βιος κ εκανα save απο συνήθεια πάτησα το powerdown κ ενω εγραφε do not close the pc εγω το εκλεισα κ μετα δεν ανοιγε. Πως το ξεμπλοκάρω ? Έκανα clear cmos αλλά τίποτα . επαιξα κ με την μπαταρία αλλά τπτ. Κάτι αλλο για μην παω για RMA?

αδερφέ δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο motherboard αλλα, αν έκανες αυτό που νομίζω....τότε μάλλον τι έκατσες και πας για αλλαγή....

κοίτα μπας και έχει κανένα διπλό βίος οποτε κανε reload από εκεί διαφορετικά rma, αν και πολλοί κατασκευαστές γραφουν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο κατά το upload δεν αναγνωρίζουν τίποτα....

επειδη εκανα την ιδια m@l@ki@ με μια AN7 και μετα σκοτωσα και την MSI μου προσπαθωντας να κανω hot flash το bios της 1ης.στειλε την rma κατευθειαν.μην δοκιμασεις τιποτα απλα δεν θα ζωντανεψει.

Σε καποιο PC που δουλευει:βγαζεις το BIOS της nf7 και το πας σε μια αλλη nforce 2 μητρικη κατα προτιμιση ενω λειτουργει της βγαζεις το chipaki του BIOS και βαζεις το χαλασμενο και το κανεις flash με ενα BIOS της nf7.............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.