firefox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 έχω μια gigabyte με το Nvidia GeForce FX 5700LE. ο fan που έχει κάνει πολύ θόρυβο και δεν αντέχετε για πολύ. σκέφτομαι κάποια aftermarket fanless λύση. μήπως έχει δοκιμάσει κάτι κανεις με την ίδια κάρτα για να μην πειραματιστώ πολύ πολύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Kανει θορυβο ε??? Καλα τοσο αθορυβο συστημα εχεις? Σε μενα περισσοτερο ακουγοταν ο επεξεργαστης παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 το περίμενα να κάνει θόρυβο αλλα ίσος όχι toso.ti σύστημα είχες εσύ?εγώ μιλάω για amd64.από cpu δεν ακούω σχεδόν κανένα θόρυβο....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Tα Ζalman κάτι λένε αλλά δεν είναι κάρτα να ρίξεις και πολλά χρήματα γι αυτήν....εσύ αποφασίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο τις ζαλμάν και από που? δεν πεζό παιχνίδια δεν έχω απαίτησης γραφικών. αλλα δεν θα ρίξω και πολλά euro στο fanless σύστημα.κάποιος μου pe για κάτι fanless τις "θερματακε" αλλα τα κόβω ακριβά....χέρι κανεις tpt για αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 το περίμενα να κάνει θόρυβο αλλα ίσος όχι toso.ti σύστημα είχες εσύ?εγώ μιλάω για amd64.από cpu δεν ακούω σχεδόν κανένα θόρυβο....!!!!!Για τον ιντελ μου...Τεσπα εμενα κανουν θορυβο και τα 2 pcia... αλλα δεν με πειραζει...παντως για τα δικα μου δεδομενα η καρτα δεν κανει πολυ θορυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 12, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 δεν θέλω να ξανακούω πια για intel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Βρε μήπως απλά έχει πάθει το ανεμιστηράκι τραλαλά?Δεν κοιτάς μπας και έχει κανένα πρόβλημα με τριγμούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιανουάριος 12, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 το θεωρώ σχετικά απίθανο μιας και είναι καινούρια κάρτα και επίσης όσο το ida δεν φαίνεται να έχει κάτι που να μπορώ να το καταλάβω. δεν βαριέσαι ας δώσω αλλα 20euro για κάποιο fanless...μικρό το κακό αρκεί να με βολέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 τα default τις κάρτας είναι core 225mhz και memory 400mhz. μέχρι ποσο μπορώ να ανεβώ χοντρικά χωρίς να κολλάει. δεν μπορώ να κάνω πολλές δοκιμες γιατί φοβάμαι μην κολλήσει και δεν με παίρνει να κάνω reboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 8 μήνες μετά πας και έχεις καμμιά επιπλέον πληροφορία ώς προς την ψύξη ή άφησες την ίδια?Όσο για το πόσο απλά άρχισε να ανεβάζεις (ρίξε ένα χοντρό στην αρχή μη χάνεις πολύ χρόνο του στυλ 260/450) και τρέχε λούπες 3dMarΚ. Όταν βγάλεις artifacts ρίξε.έχεις ακόμη πρόβλημα με το θόρυβο ή σκέφτεσαι να δώσεις και ρεύμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikros Σεπτέμβριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 εμενα η albatron fx5700leq εκανε αρκετο ...Το καταλαβα οταν εβαλα το μπλοκ στον επε3εργαστη και δοκιμασα το συστημα ετσι χωρις να βαλω το μπλοκ στη vga Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 8 μήνες μετά πας και έχεις καμμιά επιπλέον πληροφορία ώς προς την ψύξη ή άφησες την ίδια?Όσο για το πόσο απλά άρχισε να ανεβάζεις (ρίξε ένα χοντρό στην αρχή μη χάνεις πολύ χρόνο του στυλ 260/450) και τρέχε λούπες 3dMarΚ. Όταν βγάλεις artifacts ρίξε.έχεις ακόμη πρόβλημα με το θόρυβο ή σκέφτεσαι να δώσεις και ρεύμα?η ψύξη έχει mini η ίδια δηλαδή...καμια! λόγο υπερβολικού θορύβου ποτε δεν δούλεψα το φανάκη τις. στα default έτρεχε χωρίς fan χωρίς πρόβλημα. στο oc που έχω κάνει τώρα τις έχω βάλει ένα θαρρεί να την φυσάει.το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να ρίξω χοντρό ακόμα oc γιατί....δεν θέλω να κάνω reboot. είμαι 275/500 τώρα και ok. αλλα δεν έχω τρέξει 3dmark 01 σοβαρά.άσε που υπάρχει και η φήμη ότι με το K8T800pro πάνω από τα 250HTT υπάρχει πρόβλημα στα locks. πολύ θα διαφωνήσουν βεβαια. πάντως με το τις υπογραφής το 3dmark01 παγώνει μετά από κάποιες λούπες. να δώσω και άλλο ρεύμα μέσο βίος? αυτό το κάνουμε αν δεν είναι σταθερό έτσι?@mikros: ποσο oc σoυ πήγε εσένα σε core/mem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.