Jump to content

CASE FAN

gourdo

Recommended Posts

Ρε παιδια μπορει να σας φανει κουτη η ερωτηση αλλα ρωταω εσας που εχετε μεγαλη εμπειρια.Στο κουτι μου θελω να βαλω 3 ανεμιστηρακια.Το θεμα είναι οτι η m/b εχει 2 θεσεις για ανεμιστηρακια.Εαν παρω μια διακλαδωση θα εχω προβλημα?το καθενα τραβαει 0,25 Α.Υπαρχει αλλη λυση απο αυτην?ευχαριστω προκαταβολικα :045:

Υπάρχει η λύση της σύνδεσής τους κατευθείαν σε κάποια από τις γραμμές του τροφοδοτικού για τους σκληρούς δίσκους.

Για παράδειγμα....

ZALMAN ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗΣ ZM-MC1

Eπισης μια πολυ καλη λυση θα ηταν ενα πανελακι...φτηνο...με το οποιο θα εχεις την δυνατοτητα να ρυθμιζεις και τις στροφες στις οποιες θες να δουλευουν τα φανακια...

Καλή λύση πράγματι. Αλλά πλάκα πλάκα το καλωδιάκι της Zalman είναι πολύ ενδιαφέρουσα λύση, διότι και φτηνή είναι και οι 2 από τις 4 εξόδους δίνουν 5V.

ρε παιδια πειτε μου λιγο για τα panel.ειδα τιμεσ και ειναι καλεσ και ενδιαφερομαι να παρω ενα.μπορειται να μου πειτε πως θα το συνδεσω με τα ανεμιστηρακια?δεν εχω ασχοληθει με τετοια θεματα μην με παρεξηγειται :010:

ειναι απλο. οταν το δεις θα καταλαβεις πιστευω.. συνδεεισ τα ανεμιστηρακια στις καταλληλες υποδοχες και ενα καλωδιο με μολεξ απο το psu και ειναι οκ.

οκ καταλαβα και κατι τελευταιο.απο'τι ξερω το m/b ρυθμιζει τισ στροφες στα fanakia οταν εγω απο το πανελ δωσω και αλλες στροφες ειναι οκ?

ευχαριστω για ολα και συγνωμη που σας κουρασα :004:

δεν μπορεις να δωσεις παραπανω απο το κανονικο. Το max ειναι στα 12V που ετσι κι αλλιως εκει θα δουλευε ο ανεμιστηρας.

Μονο να μειωσεις μπορεις, ριχνοντας την ταση (αρα και τις στροφες) μεχρι τα 5V

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.