gourdo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Ρε παιδια μπορει να σας φανει κουτη η ερωτηση αλλα ρωταω εσας που εχετε μεγαλη εμπειρια.Στο κουτι μου θελω να βαλω 3 ανεμιστηρακια.Το θεμα είναι οτι η m/b εχει 2 θεσεις για ανεμιστηρακια.Εαν παρω μια διακλαδωση θα εχω προβλημα?το καθενα τραβαει 0,25 Α.Υπαρχει αλλη λυση απο αυτην?ευχαριστω προκαταβολικα :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Υπάρχει η λύση της σύνδεσής τους κατευθείαν σε κάποια από τις γραμμές του τροφοδοτικού για τους σκληρούς δίσκους.Για παράδειγμα....ZALMAN ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗΣ ZM-MC1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Καλυτερα απο το τροφοδοτικο να παρεις οπως σου ειπε ο john_dr και οχι με διακλαδωσεις απο μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 οκ ευχαριστω πολλυ παιδια νασται καλα :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Eπισης μια πολυ καλη λυση θα ηταν ενα πανελακι...φτηνο...με το οποιο θα εχεις την δυνατοτητα να ρυθμιζεις και τις στροφες στις οποιες θες να δουλευουν τα φανακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 οκ θα το κοιταξω ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Eπισης μια πολυ καλη λυση θα ηταν ενα πανελακι...φτηνο...με το οποιο θα εχεις την δυνατοτητα να ρυθμιζεις και τις στροφες στις οποιες θες να δουλευουν τα φανακια...Καλή λύση πράγματι. Αλλά πλάκα πλάκα το καλωδιάκι της Zalman είναι πολύ ενδιαφέρουσα λύση, διότι και φτηνή είναι και οι 2 από τις 4 εξόδους δίνουν 5V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 ρε παιδια πειτε μου λιγο για τα panel.ειδα τιμεσ και ειναι καλεσ και ενδιαφερομαι να παρω ενα.μπορειται να μου πειτε πως θα το συνδεσω με τα ανεμιστηρακια?δεν εχω ασχοληθει με τετοια θεματα μην με παρεξηγειται :010: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 ειναι απλο. οταν το δεις θα καταλαβεις πιστευω.. συνδεεισ τα ανεμιστηρακια στις καταλληλες υποδοχες και ενα καλωδιο με μολεξ απο το psu και ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 οκ καταλαβα και κατι τελευταιο.απο'τι ξερω το m/b ρυθμιζει τισ στροφες στα fanakia οταν εγω απο το πανελ δωσω και αλλες στροφες ειναι οκ?ευχαριστω για ολα και συγνωμη που σας κουρασα :004: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 δεν μπορεις να δωσεις παραπανω απο το κανονικο. Το max ειναι στα 12V που ετσι κι αλλιως εκει θα δουλευε ο ανεμιστηρας.Μονο να μειωσεις μπορεις, ριχνοντας την ταση (αρα και τις στροφες) μεχρι τα 5V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.